Big Horn fikk ikke bevilling

Big Horn Steak House har restauranter over hele landet. Det hjelper ikke når man søker om skjenkebevilling i Fredrikstad.

Big Horn-gruppen skal etablere seg i Fredrikstad med spisestedet Bar & Biff. Men gjestene må klare seg med mineralvann eller vann.
 
Klart flertall
Et klart flertall i formannskapet stemte nemlig mot Bar & Biffs søknad om øl- og vinservering. Formannskapet henviste til et allerede sprengt skjenketak. Dermed blir det ikke øl eller vin til maten i Storgata i Fredrikstad, skriver demokraten.no.
 
Beklagelig
- Jeg synes det er både beklagelig og betenkelig at en kjede som opererer rundt hele landet - og som går for å være seriøs i markedet - ikke skal få anledning til å tilby alkolholdige drikker til maten. Hva skal bransjen tro om oss? Spurte en forundret Høyre-gruppeleder Peter Kuran.
 
En berikelse
- Bar & Biff er en type restaurant vi mangler i Fredrikstad. Vil de slå seg ned her så er det en berikelse for byen. Dessuten er de tvers gjennom seriøse, sa Frp-gruppelederen Eva Kristin Andersen.
Bestemt antall
Men de øvrige partiene i formannskapet valgte å forholde seg til rådmannen - som minnet nettopp politikerne på hva de har vedtatt tidligere. Nemlig at området som defineres som bykjernen ikke skal ha flere enn et bestemt antall (48) skjenkebevillinger i drift samtidig.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen