Billig og god italiensk rødvin

Billig og god italiensk rødvin

Denne rødvinen er det aller beste kjøpet blant de rimelige nyhetene på polet i september.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Feudi di San Gregorio Rosso 2011 (98964) byr på fersk kjøttfull bærfrukt, god friskhet og fint bitt. Et innsmigrende valg for vinkosen og ikke minst for matbordet, både når pasta eller pizza og grillmat står på menyen.

Prøv en av disse pastarettene til

Vinen er spesialblandet for det norske markedet. Den finnes altså ikke andre steder, men har tatt over for en tidligere storselger fra samme produsent, men som ikke lages lenger.

Lokal touch

Mens denne hadde lokale druer som aglianico og piedirosso som hovedingredienser, er arvtakeren dominert av druer typiske for lengre sør, nemlig primitivo og negroamaro, som forklarer den kjøtt- og sødmefulle stilen. 30 prosent aglianico sørger for den lokale touchen.

Les mer om druene i vårt store drueleksikon

Alt druemateriale kommer imidlertid fra produsenten Feudi di San Gregorios egne vinmarker i Irpinia og fra eldre vinstokker.  

Les mer om Feudi di San Gregorio

Vinifikasjonen er enkel, kun ståltank hvor vinen modnes i fem måneder etter gjæringen.

 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Feudi di San Gregorio Rosso 2011

Produsent:
Feudi di San Gregorio
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Campania
Pris:
89,90 kr
Varenummer:
9896401
85 Poeng
Les smaksnotatene »
 
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen