Billig start på året

Billig start på året

Denne rødvinen er først og fremst god, men altså også veldig budsjettvennlig.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Dessuten har Pujol Izard Les Capitelles 2012 (1906) et moderat alkoholnivå, noe som passer bra på den tiden av året. Etter desembers utskeielser velger de fleste litt lettere mat og da trengs ikke så mye kraft i vinfølget.

Til hverdagsmaten

Men ukens vin er ikke bare saftig og bløt, den har også god frukt og fin karakter. En super vin til alt fra hverdagsmat som pasta og pizza til en varmende kjøttgryte.

Den kommer fra et relativt anonymt såkalt IGT - geografisk begrenset område - i det sørlige Frankrike, Coteaux de Peyriac. Det ligger ikke langt fra Carcassonne, et stykke inn i landet fra Middelhavskysten, i retning Toulouse. Produsent er brødrene Jean-Claude og Yves Pujol samt bardomsvennen André Izard.
 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Pujol Izard Les Capitelles 2012

Produsent:
Domaine Pujol Izard
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Coteaux de Peyriac
Pris:
99,90 kr
Varenummer:
1906
82 Poeng
Les smaksnotatene »
 
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen