BRANSJE: Thon-hotell på norgestoppen
Bransje

Thon-hotell på norgestoppen

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er Norges beste hotell ifølge TripAdvisor-brukerne.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kapret førsteplassen på den nye TripAdvisor-lista over Norges 25 beste hoteller. Oslo-hotellet tok også andreplassen på lista over de 25 hotellene som gir best service i Norge.

– Å bli kåret til Norges beste hotell er en drøm vi har hatt lenge, sier hotelldirektør på, Lars Petter Mathisen.

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen legger til: - Thon Hotels har jobbet målrettet for å bli best på service, mat og design - og store kåringer på et internasjonalt nettsted som TripAdvisor betyr utrolig mye. Medarbeiderne på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo gir en personlig og varm service som gjestene setter pris på, og dette kommer frem på slike kåringer.

Thon-hotellet har toppet listen over Oslo-hotellene siden januar 2015, bare måneder etter åpningen, og nå altså hele landet.

– Det gjestene våre forteller at de liker best når de bor på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, og som de skryter mest av på TripAdvisor, er: frokosten, servicen personalet gir, kveldsmaten, treningsrommet og interiøret, sier Lars Petter Mathisen.

Designansvarlig Sissel Berdahl Haga og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen