Lær alt om champagne av en proff

Vinkurs: Lær om champagne

(ti-ja)

Lær alt om champagne av en proff

Lær om verdens beste musserende viner og smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vineksperter, Cathinca Dege.

COVID-19

I tråd med regjeringens smitteverntiltak gjennomføres ingen av vårens planlagte kurs. Vi har derfor besluttet at dette kurset flyttes til tirsdag 8. desember. Informasjon har blitt sendt ut til alle deltakere via e-post.

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på vinsmaking i desember, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - denne fantastiske drikken har vi mange assosiasjoner til. Opplev champagnens mange uttrykk idet du får smake et godt utvalg av elegante viner fra noen av de aller beste champagnehusene.

Har du kanskje en stil du foretrekker over en annen? Champagne er det ultimate drikken å feire høytider med, og denne kvelden lærer du hvorfor. 

Cathinca Dege

Foredragsholder er Cathinca Dege. Hun er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma. Den anbefales som forstudie til dem som ønsker å søke verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har reist rundt i de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden. Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent,  vinkonsulent og foreleser vinstudentene ved Beverage Academy . Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og er også foreleser for Apéritifs Vinskole.

Denne kvelden vil hun lære deg mer om ett av verdens aller mest ettertraktede vinområder, Champagne, og leder deg gjennom en smaking av et godt utvalg forskjellige champagner. Du får blant annet smake knusktørre champagner, champagne laget utelukkende på chardonnay, årgangschampagne og rosé.

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

  Foto: Rawpixel

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Se alle våre kurs her

Kommende kurs

Til toppen