Clarion-sjef ble Årets Unge Leder

Clarion-sjef ble Årets Unge Leder

Elisabet Søyland fra Clarion Hotel Stavanger slo 100 andre unge kandidater.

5. februar ble Elisabet Søyland, hotellsjef på Clarion Hotel Stavanger, tildelt prisen Årets Unge Leder av konsulentselskapet Assessit.

Prisen ble delt ut for fjerde gang, og Søyland vant prisen i konkurranse med 100 andre kandidater fra blant annet Norsk Hydro, Telenor, Coca-Cola og SkandiaBanken.

- Jeg er utrolig takknemlig for å jobbe i et selskap som setter pris på medarbeiderne sine og som utfordrer og utvikler sine ledere, sier vinneren i en pressemelding.

Juryen framhever at Søyland er lyttende, sympatisk og er oppriktig opptatt av sine medarbeidere. Samtidig er hun strukturert med klare mål. Elisabet er god til å se sammenhenger og har et stort engasjement. Hun har god strategisk forståelse og setter realistiske mål.

- Vi er veldig stolte og det er hyggelig at andre også ser de egenskaper vi setter pris på ved Elisabet. Framtiden til selskapet er i hennes og våre mange andre unge lederes hender, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Bak valget av årets unge leder ligger en lang prosess. Kandidatene anbefales av nærmeste leder, og gjennomgår personlighetstest, evnetest med fokus på analyse og logiske slutninger og har til sist en simuleringsøvelsesdag. Det samles også inn tilbakemeldinger fra kollegaer.

LES OGSÅ: Clarion åpnet storstue i Trondheim

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen