Stordalen åpnet sin nye storstue

Stordalen åpnet sin nye storstue

Clarion Hotel & Congress Trondheim er Norges største hotellinvestering på 25 år.

2. mai åpnet hotellet som skal sette Trondheim på det internasjonale konferansekartet. Clarion Hotel & Congress Trondheim er Norges største hotellinvestering på 25 år, og blir et av Skandinavias største kongresshotell, skriver Travel News.

Hotellet er på 31 500 kvadratmeter, har 400 rom og storsal med plass til 2 500 personer. Ambisjonen er å tiltrekke seg flere turister, kongresser og konferanser, også utenfor Midt-Norges grenser.

LES OGSÅ: Michelin-kokk og vinekspert fra Sverige til Trondheim

– Trondheim har et stort potensial som konferanseby. Med Clarion Hotel & Congress kan byen ta opp konkurransen med de hvasseste storbyene i Europa. Men hotellet skal også være for de som bor i byen. Dette skal bli Trondheims nye storstue, sier styreleder og eier av Nordic Choice, Petter A. Stordalen.

Choice skal leie og drive hotellet som eies av eiendomsinvestor Hans Hoff og Rema-eier Odd Reitan. Byggekostnaden skal være om lag en milliard kroner.

LES OGSÅ: Stordalen-hotell bruker audition ved ansettelser

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen