Cru best i Paris

Cru best i Paris

Kari Innerå & Co til topps i internasjonal kokkekonkurranse.

Laget fra Cru Vin og Kjøkken gikk helt til topps under kokkekonkurransen for unge aktører gikk av stabelen under Equipe' Hotel i Paris denne uken. Kokk Leif Grastveit og servitør Anita Bergersen forsvarte Norges ære mot Frankrike, Danmark, Storbritannia, Japan og Belgia i en såkalt rock steady cook-konkurranse. Det innebærer at to og to nasjoner møtes til dyst med flere retter, skriver Hotellmagasinet.

I tillegg til det kokkefaglige inneholdt konkurransen også prøver i blindsmaking, skjenking og tranchering.

– Konkurransen er spesiell fordi kokk og servitør jobber sammen om resultatet, sier kjøkkensjef Kari Innerå ved Cru til Horecanett. Hun delte laglederansvaret med Magdalena Rosenblad fra Le Benjamin. Før konkurransen håpet den erfarne deltakeren og dommeren fra internasjonale konkurranser på finaleplass.

– Derfor var det ekstra hyggelig mine folk som vant, smiler Innerå.

LES OGSÅ: Ny norsk vinkelnerstjerne

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen