Dagens rett Pølseform med purre

Denne retten kan alle klare

Selv en så enkel rett som dette, kan vekke matglede hos alle familiens medlemmer. Og hvem som helst kan lage den.

Det er ikke alltid det er like lett å finne retter som både små og store liker, men denne pølseformen er perfekt.

Kjøttpølse, pasta og ostelokk vekker nemlig barndomsminner hos mange voksne. Det er heller ikke rart at denne typen retter er å finne på mange vestlige matkulturers hverdagsmenyer.

Flere gode retter med pølse finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pølseform med purre

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.

Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper.

Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

Serveres gjerne med salat.

Se flere pølseretter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen