Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.
Les hele sakenEn pakke tagliatelle og rester av røkelaks blir magisk med en kremet tomatsaus.
Les hele sakenPå knappe 15 minutter er middagen på bordet og du har samtidig ryddet plass i kjøleskapet. Det trengs i disse førjulstider.
Les hele sakenÅ gratinere er en sikker suksess for en rett - det blir garantert spist opp. Også om du bruker ferdigpasta eller rester.
Les hele sakenKalvekjøttet har en nydelig smak og som panerte karbonader forsterkes den. Topp til tomatbasert kremet pasta.
Les hele sakenEn av de enkleste pastarettene i det italienske kjøkkenet er også en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenMen du kan fint bruke andre typer fisk enn laks. Eller rester etter helgens gode måltider.
Les hele sakenRøykelaks i en pastarett er ikke bare en veldig økonomisk måte å utnytte råvaren på. Denne oppskriften byr også på mye smak.
Les hele sakenDet vil si den er en vri på klassikeren Alfredo som kun krever smør, fløte og parmesan. Om du vil ha med kylling er opp til deg.
Les hele sakenFløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
Les hele saken1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.
Les hele sakenPasta og sopp er en utprøvd og utvilsomt vellykket kombinasjon på kjøkkenet. Med fløte eller creme fraiche i tillegg er du i mål.
Les hele sakenTomatsaus med ansjos - marinara - er en klassisk italiensk saus som brukes både til pasta og pizza.
Les hele sakenSelvsagt forutsetter det at du liker pistasjnøtter - den ekte smaken altså. Er du ikke helt overbevist, kommer du til å bli det, for de sprø nøttene og den kremete sausen er en himmelsk match.
Les hele sakenDenne pastaretten kickstarter den første adventsuka. Og en god avkobling fra alle julesmaker. Smaksrik, men ikke alt for mettende.
Les hele sakenSei blir smaksrik tirsdagsmat når vi plusser på pasta og en rik tomatsaus. Velger du fersk pasta, blir måltidet ganske sikkert enda mer vellykket.
Les hele sakenBacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Les hele sakenReker og pasta er to ingredienser som er fantastisk enkelt å sette sammen. Og med ingredienser du garantert har for hånden.
Les hele sakenPasta er både lettvint og velegnet til variasjon. Bare du slipper fantasien løs, for det er nesten ikke grenser for hva du kan putte oppi pastagryta. Bare sjekk denne kombinasjonen.
Les hele sakenPasta er en reddende engel når hverdagsmiddagen skal tilberedes. Enkel å tilberede, samtidig som du får et varmt måltid etter en lang arbeidsdag. Kanskje har du alt i kjøleskapet allerede.
Les hele sakenNår du pakker sei inn i pasta og tomatsaus, blir dette er potensiell favoritt for hele familien. Oppskriften er unnagjort på et øyeblikk.
Les hele sakenDet er egentlig sitronsausen som gjør susen med dagens middagsrett. Prøv denne knallgode oppskriften.
Les hele sakenDenne formen på pasta er vel verd å lete etter.
Les hele sakenFor her kan du bruke det du har av rester etter helgen - eller i fryseren, og vips er middagen klar.
Les hele sakenMafaldine og reginette er ruglete brede pastabånd som er ekstra dekorative i en enkel rett som denne.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenDenne smaksrike pastaretten får et ekstra kick når bacon byttes ut med chorizopølse.
Les hele sakenDe brede pastabåndene er supre å kombinere med en kremet saus som i denne oppskriften.
Les hele sakenEndelig fredag. Med en pastarett i tankene slipper du relativt lett i fra det på kjøkkenet, selv om dagens utgave kanskje er litt mer krevende. Den passer likevel svært godt på ukens siste arbeidsdag.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt et mettende og smakfullt måltid til hele familien.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken