Sei kan brukes til mye mer enn seibiff med lÞk som dessverre har Þdelagt mye for denne velsmakende og rimelige rÄvaren. Det er imidlertid veldig lett Ä gi seien et kraftig lÞft. Som med denne krydrete oppskriften.
Her er flere fristende oppskrifter med seiÂ
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfĂžlgelig gratis.Â
Krydret sei med grĂžnne linser

FremgangsmÄte
- Start med linsene. Kok dem mĂžre i usaltet vann i 15 - 20 minutter. Sil fra kokevannet.
- Press hvitlĂžksfeddet og rĂžr det i linsene sammen med sitronsaft. Smak til med salt.
- SkjÊr fisken i porsjonsstykker, dryss pÄ salt, drypp over olje og dryss pÄ garam masala.
- Legg fiskestykkene pÄ bakepapir pÄ stekebrett og bak dem hÞyt i ovnen pÄ 225 grader til de er sÄ vidt gjennomstekte og lett brune pÄ toppen (ca 10 minutter).
- RĂžr mynte og persille i yoghurten.
- Fordel linsene pÄ tallerkener med fisken over. Server yoghurten til.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
81 POENG