Dagens rett

Prøv Olympens klassiker: biff tartar

Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.

Tartaren er en klassiker som aldri vil gå av moten. Denne oppskriften kommer fra en av Oslos mest tradisjonsrike restauranter, Olympen - eller Lompa som den heter på folkemunne, som siden 2007 har servert denne klassikeren av en biffrett. 

Tartar kan lages på mange måter 

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Olympens biff tartar

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

100 g
40 g
sort lodderogn

Fremgangsmåte

Legg rugbrødet på tallerkenen, ha på 100 g tartarkjøtt per porsjon.

Legg eggeplommen i midten, og ha rødbeter, rødløk, lodderogn og kapers i en ring rundt.

Strø over reven pepperrot, salt og pepper.

Tips: Dersom du ikke får skrapet oksekjøtt kan du bruke en god karbonadedeig til tartaren.

Les mer om Olympen i denne artikkelen

Flere oppskrifter med tartar

Flere fristende eggeretter

Gode pannekakeoppskrfiter finner du her

De beste oppskriftene med egg

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Marte Garmann Johnsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen