De beste vinene sparer vi til høsten. Lær og smak deg gjennom høstens vinmeny med Mai Tjemsland

Vinkurs 10. september Oslo

(ViewApart)

De beste vinene sparer vi til høsten. Lær og smak deg gjennom høstens vinmeny med Mai Tjemsland

Er du nysgjerrig på viner fra Barolo, Bordeaux, og Burgund og samtidig glad i sopp, vilt og bær? Ja, da er denne vinsmakingen som skapt for deg. For denne kvelden får du smake høstens beste viner sammen med Master of Wine Mai Tjemsland som gir deg de beste mat- og vintipsene.

Mai Tjemsland er master of wine - vinverdens gjeveste tittel 

Høsten byr på mange smakfulle delikatesser. Soppen titter frem, og kan brukes i saus men kan også være stjerna på tallerkenen. Ryper og elgkjøtt slår sjeldent feil, og ingen kan motstå fristelser som hvitløksbakt lammelår. Ikke nok med dette men i tillegg har du kanskje fryseren full av sesongen skogsbær og tyttebær. Men hvilke viner skal du egentlig drikke til all denne deilige maten?

Master of Wine Mai Tjemsland tar deg gjennom er storartet kveld men 10 viner som er perfekt å drikke til høstens meny. Her får du også masse tips om hva som kjennetegner vin til høstens delikatesser - og gjøremål - og ikke minst hvilke viner som er ypperlig å kombinere med høstens meny.

Vi lover topp viner fra områder som Piemonte, Burgund, Bordeaux og Toscana samt en rekke spennende overraskelser. Etter dette er du aldri i tvil om hva som er virkelig gode høstviner. 

Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Kommende kurs

Til toppen