Lam og pære er en utmerket kombinasjon. Husk at pærene ikke må være for modne når de skal grilles. Og de fungerer dessuten veldig godt med så vel storfe som kalv eller kylling, om lam ikke er å få tak i.
Dagens rett

Foto: (Astrid Hals)
Grillspyd med mørt lammekjøtt og saftig pære smaker veldig godt
Vi regner med at grillen er klargjort som våren og dermed for dagens oppgave.
10 Mai 2025 - 00:00
Grillspyd med lam og pære

Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i 2 x 2 cm.
- Dryss over salt og pepper.
- Del pærene i like store biter som kjøttet.
- Træ på grillspydene med lagvis kjøtt og pære - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!
- Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd.
- Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter.
- Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå