Del 1: Stillvann naturell

Aller best blant stillvannene er italienske Acqua Panna med Imsdal hakk i hel.
Redaksjonen
20 November 2006 - 10:01

Stillvann naturell

+
87 p
Acqua Panna
San Pellegrino, Italia
75 cl
InterBev
Duft: Frisk fjellduft.
Smak: Frisk og leskende med god bløthet, svakt minerals finish.
Vurdering: Veldig godt drikkevann som også går godt sammen med vin.

86 p
Imsdal Naturell
Ringnes, Norge
Duft: Ren frisk duft.
Smak: Bløtt og fyldig med fin mineralkarakter.
Vurdering: Et godt drikkevann som også passer fint på matbordet og sammen med vin. Flott til trening og uteaktiviteter.

86 p
Vanlig kranvann
Norge
Duft: Litt urenheter i duften, noe klor, men det er bagatellmessig.
Smak: Friskt og leskende, det litt urene preget kommer igjen i finishen.
Vurdering: Godt drikkevann til tross.

85 p
Pure Water Company
Norge
Duft: Ren og nøytral.
Smak: Friskt anslag, litt metallisk, men likevel god.
Vurdering: Et godt drikkevann som også fungerer sammen med både vin og mat.

÷
82 p
Ty Nant Tau still
Ty Nant Water, Wales
Brewery Int.
Duft: Ren.
Smak: Bløt og ren med noe mineraler, frisk finish.
Vurdering: Et ganske godt vann som passer fint til mat, også vin.

÷
80 p
Voss Still
Norge
Duft: Ren.
Smak: Bløt og imøtekommende, bra friskhet, litt bismak i finishen.
Vurdering: En rent og friskt drikkevann som får litt trekk for finishen.

78 p
Bon Aqua Silver
Coca Cola Company Norge
Duft: Ren nøytral duft, snev av metallpreg
Smak: Bløtt nærmest flatt med innslag av fruktbrus i smaken men ellers greit.

77 p
Evian
Frankrike
Duft: Ren nøytral duft.
Smak: Litt platt og ufriskt med innslag av mineraler.
Vurdering: Gir assosiasjoner til utenlandsk flaskevann.

÷
-- p
Olden Stillvann
Hansa Borg Bryggerier, Norge
Duft: Ikke helt ren duft med undertoner av salt, fjell og skog samt snev av fruktbrus.
Smak: Veldig bløtt, noe uren finish med de samme assosiasjonene som i duften.
Vurdering: Mye trekk for fruktbruspreget. To flasker prøvet.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her