Direktøren på plass før åpningen

Odd Petter Meinseth blir sjef ved nye Scandic Stavanger City.

Odd Petter Meinseth er ansatt som hotelldirektør for nye Scandic Stavanger City, som åpner i mai 2014. Meinseth er allerede en kjent profil i Stavanger og kommer fra stillingen som direktør for Clarion Collection Skagen Brygge. Meinseth starter i stillingen 1. september.

– Vi har vært på jakt etter en person som har både erfaring og det engasjementet som trengs for å åpne et nytt hotell, og Odd Petter var den beste kandidaten. Satsingen vår i Stavanger er viktig for oss, og nå ligger det videre arbeidet frem mot åpningen i de beste hender, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge i en pressmelding.

LES OGSÅ: Stjernekokk til Gladmat

Meisnseth har også vært direktør ved åpningen av Quality Hotel Ulstein, daglig leder av restaurant Bølgen & Moi i Stavanger og vært drifts- og F&B-ansvarlig ved åpningen av Clarion Hotel Stavanger. Han har også tidlig i sin karriere jobbet for Scandic, da ved hotellet på Hamar.

Det nye hotellet i Verksgata, sentralt i Stavanger sentrum, vil få 226 rom og kurs- og konferansemuligheter for opptil 300 personer. Etter planen skal det åpnes i mai neste år.

– Det er alltid spesielt å forberede åpningen av et nytt hotell. Dette er en utfordring jeg rett
og slett ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å lede arbeidet, sier den nyansatte direktøren.

LES OGSÅ: Stordalen tilbake i København

Forsiden akkurat nå

Til toppen