Direktøren på plass før åpningen

Direktøren på plass før åpningen

Odd Petter Meinseth blir sjef ved nye Scandic Stavanger City.

Odd Petter Meinseth er ansatt som hotelldirektør for nye Scandic Stavanger City, som åpner i mai 2014. Meinseth er allerede en kjent profil i Stavanger og kommer fra stillingen som direktør for Clarion Collection Skagen Brygge. Meinseth starter i stillingen 1. september.

– Vi har vært på jakt etter en person som har både erfaring og det engasjementet som trengs for å åpne et nytt hotell, og Odd Petter var den beste kandidaten. Satsingen vår i Stavanger er viktig for oss, og nå ligger det videre arbeidet frem mot åpningen i de beste hender, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge i en pressmelding.

LES OGSÅ: Stjernekokk til Gladmat

Meisnseth har også vært direktør ved åpningen av Quality Hotel Ulstein, daglig leder av restaurant Bølgen & Moi i Stavanger og vært drifts- og F&B-ansvarlig ved åpningen av Clarion Hotel Stavanger. Han har også tidlig i sin karriere jobbet for Scandic, da ved hotellet på Hamar.

Det nye hotellet i Verksgata, sentralt i Stavanger sentrum, vil få 226 rom og kurs- og konferansemuligheter for opptil 300 personer. Etter planen skal det åpnes i mai neste år.

– Det er alltid spesielt å forberede åpningen av et nytt hotell. Dette er en utfordring jeg rett
og slett ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å lede arbeidet, sier den nyansatte direktøren.

LES OGSÅ: Stordalen tilbake i København

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen