Hurra for høsten og de norske råvarene!

Nå bugner butikkene av de herligste norske råvarer, deriblant min favorittknoll - poteten.
Ikke bare er den deilig å spise, men det er jo nettopp av poteter den norske fatlagrede akevitten lages av, og her har vi brukt den til å lage en herlig longdrink.
Klassiske drinker kjennetegnes gjerne ved sin enkle fremgangsmåte, sin bruk av få, men gode ingredienser, og en flott balanse mellom det syrlige og søte.
Norge er verdenskjent for sin fatlagrede akevitt, og det lages en rekke forskjellige akevitter med helt spesielle karakterer alt etter hva de er ment for.
Dette gjør akevitt til et brennevin som mange bartendere elsker å bruke i drinker.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
Del appelsin og lime opp i biter og ha de i et høyt drinkeglass/ highballglass.
Knus sitrusfrukten sammen med en morter eller en skje og ha i en skje med knust is.
Ha i akevitt og sitrusvodkaen og rør rundt. Fyll opp med knust is og pynt med en skive frisk appelsin.
•
De deiligste akevittdrinker finner du her
Tips:
Ved å bruke forskjellige akevitter kan du forandre tonen på drinken, og her har vi benyttet en relativt mild fatlagret variant. Prøv gjerne enda kraftigere akevitter også.
•
Se vår store akevittguide her
Råvarer:
Sendt inn av
Arcus
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.