Utekjøkkenet: Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

Sjømat -og skalldyrkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

(martinturzak)

Utekjøkkenet: Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen. Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.

Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind

Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.

 

Etter denne kvelden kan du alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede havets beste råvarer. Deres kokk for kvelden vil vise forskjellige teknikker, og behandling av råvarene. Det vil også bli demonstrert forberedelse av fisk. Her lærer du det du trenger å vite og hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene. I tillegg får du vite hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene - en kunnskap som er svært hendig å sitte på for å mestre havets kjøkken. 

Du vil også lære å jobbe med råvarer som kamskjell, sjøkreps og blåskjell, som settes sammen til deilige retter.

Du avslutter med et deilig måltid hvor man sammen med kveldens læremestre, hvor du får en ypperlig mulighet til å diskutere sjømat og teknikker ytterligere.  

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Kommende kurs

Til toppen