fresh-fish-and-seafood-arrangement-on-black-stone-picture-id916591460

Sjømat -og skalldyrkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

fresh-fish-and-seafood-arrangement-on-black-stone-picture-id916591460

Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet. Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat.  Kokkene demonstrerer forberedelse av fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene. 

Du vil også lære å jobbe med råvarer som kamskjell, sjøkreps og blåskjell, som settes sammen til deilige retter.

Du avslutter med et deilig selvlaget måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt.

 

Kveldens meny*:

  • Kamskjell og sjøkreps
  • Blåskjellsuppe
  • Saltbakt kveite
  • En liten, søt overraskelse

*Menyen kan variere noe. 

Det blir demonstrasjon av filetering av fisk (ørret, torsk, breiflabb og kveite)

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Meld deg på her


25. februar kl. 17:30
Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette
Kr 1995.00 Meld deg på
17. mars kl. 17:30
Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette
Kr 1995.00 Meld deg på

Kommende kurs

Til toppen