Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

Sjømat -og skalldyrkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

(bymuratdeniz)

Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

På Apéritifs unike matkurs er du selv med å lage noe av maten fra bunnen sammen med topp profesjonelle kokker. Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet.

Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat.  Kokkene demonstrerer forberedelse av rundfisk, flatfisk og skalldyr, hva du kan gjøre med forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene. 

Du vil også få en demonstrasjon, i sakte tempo, av de klassiske og gode fisk -og skalldyrsausene som passer perfekt til rettene vi lager sammen denne kvelden. 

Du avslutter med et deilig måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt. Inkludert er også vin, som selvfølgelig er nøye tilpasset maten vi skal nyte.

Kjøkkensjef Stian Adler Haugland ønsker velkommen til nye kurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen.
Kjøkkensjef Stian Adler Haugland ønsker velkommen til nye kurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

 

Apéritifs matkurs er populære, og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene på Høvikodden har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Nå flytter vi kursvirksomheten til Bølgen & Mois nye og flotte lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen i Oslo, og vi håper å lære enda flere til å bli skikkelig connoisseurer på eget kjøkken.

Kommende kurs

Til toppen