Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

Sjømat -og skalldyrkurs på Bølgen & Moi Tjuvholmen

(martinturzak)

Du kan lære å lage perfekt sjømat hvis du melder deg på dette

De proffe kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg alle triksene slik at sjømaten blir perfekt og du blir en helt rundt middagsbordet.

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på matkurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Du lærer alt om de forskjellige metodene kokkene bruker for å tilberede perfekt mat fra havet. Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker og behandling av råvarene for et optimalt resultat.  Kokkene demonstrerer forberedelse av fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike råvarene. 

Du vil også lære å jobbe med råvarer som kamskjell, sjøkreps og blåskjell, som settes sammen til deilige retter.

Du avslutter med et deilig selvlaget måltid hvor man sammen med kveldens læremestre i fred og ro oppsummerer kveldens økt.

 

Kveldens meny*:

  • Kamskjell og sjøkreps
  • Blåskjellsuppe
  • Saltbakt kveite
  • En liten, søt overraskelse

*Menyen kan variere noe. 

Det blir demonstrasjon av filetering av fisk (ørret, torsk, breiflabb og kveite)

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Kommende kurs

Til toppen