DAGENS RETT: Eggepanne med kylling

Dagens rett Eggepanne med kylling

(Foto: Matprat.no)

Denne eggepannen utfordrer selv den beste pizza

Velsmakende, men enkelt, er stikkord for dagens middagsforslag. Selvsagt følger drikkeforslag til.

Egg er perfekt når du vil ha et lynraskt måltid, og du kan jo variere dem i utrolig mange former. Eggepanne er en mer fullverdig rett enn eksempelvis omelett eller eggerøre. Den er inspirert av italienernes frittata som rett og slett betyr stekt, men som inneholder mer enn bare egg, her er det kylling eller kalkun og ost som gjør den ekstra mettende.  Og med en tomatsalat til, blir dette en klar utfordrer til pizza.

Flere deilige eggeretter finner du her

 
 
 

Eggepanne med kylling eller kalkun

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

6 stk
6 ss
100 g
Tomatsalat
3 stk
0.5 stk
2 ss
basilkum, frisk

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Hell eggeblandingen i en middels varm stekepanne.

Ha i resten av ingrediensene til frittataen og sett på lokk. La pannen stå ved svak varme til retten har stivnet. Du kan også steke den ferdig i stekeovn.

Server med tomatsalat og ferskt brød.

Her finner du flere deilige retter med egg

Se alt det god du kan bruke egg til

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen