Eggepanne er en veldig takknemlig rett siden den er rask å lage og gir god smak. Rimelig mat er det også.
Dagens rett
![Denne eggepannen kan du lage med eller uten kjøtt Denne eggepannen kan du lage med eller uten kjøtt](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/3/2/21a3b7a1ab090883327ff53eb8a8c0f5/jpg/aperitif/article_details_medium/original.jpg)
Foto: (Bengt Wilson)
Denne eggepannen kan du lage med eller uten kjøtt
Raskt, enkelt og svært mettende. Med eller uten kjøttdeig. Dette er stikkord for dagens middagsforslag.
05 Juni 2024 - 00:00
Løkpanne med eller uten kjøttdeig
![Løkpanne med eller uten kjøttdeig](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2015/3/2/21a3b7a1ab090883327ff53eb8a8c0f5/jpg/aperitif/news_recipe_large/original.jpg)
Fremgangsmåte
- Bruk stekepanne. Smøret skal være varmt uten å være brunt.
- Løk, kjøttdeig eller bønner/linser, spisskummen, salt og pepper blandes i pannen med en gaffel og brunes litt, slik at kjøttet blir gjennomstekt.
- Om du bruker bønner/linser i stedet for kjøttdeig, er det ikke nødvendig å tenke på gjennomsteking.
- Egg, vann og salt blandes og helles over.
- Dryss revet ost på toppen.
- Til slutt finhakket paprika over.
- Stekes på lav varme under lokk eller i stekeovn, til egget har stivnet.
Serveres nylaget.
Tilbehør: Gjærbakst eller kokte poteter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå