Slik lager du spansk omelett med en liten vri og chorizo hører med
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Denne er med chorizo og brokkoli i tillegg til poteter og løk.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Denne er med chorizo og brokkoli i tillegg til poteter og løk.
Les hele sakenMiddagsretter som nærmest lager seg selv mens du gjør andre ting - det er nettopp en slik oppskrift vi gir deg denne mandagen.
Les hele sakenNår du har dårlig tid, eller bare ikke har lyst til å bruke lang tid over komfyren er omeletter perfekte å lage. Prøv bare denne.
Les hele sakenEgg står øverst på innkjøpslisten gjennom hele året - i år har mange nok kjøpt mer enn de trengte. Har du overskudd, fortvil ikke, for her får du tips til gode måter å få omsetning på eggebeholdningen.
Les hele sakenEgg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften får du her.
Les hele sakenOmelett er alltid lettlaget, men prøv å servere den som burger, og bli overbevist.
Les hele sakenEn spansk omelett fylt med godsaker er dagens fristelse og i glasset følger en skummende anbefaling.
Les hele sakenVelsmakende, men enkelt, er stikkord for dagens middagsforslag. Selvsagt følger drikkeforslag til.
Les hele sakenEn eggerett er en god start på en hver uke. Ferske egg, deilige tomater og fetaost er det som trengs.
Les hele sakenEn klunk øl gir det lille ekstra og resten av flasken serverer du til maten.
Les hele sakenDagens oppskrift på spansk omelett er både lettlaget og knakende god.
Les hele sakenMed denne oppskriften trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.
Les hele sakenOmelett er en egen kunst, men i denne oppskriften forlates de klassiske prinsippene, og du behøver du ikke tenke på å prestere, bare glede deg over god smak.
Les hele sakenMiddagsretter som nærmest lager seg selv mens du gjør andre ting - det er nettopp en slik rett vi gir deg denne mandagen.
Les hele sakenFrittata er en avansert og italiensk form for omelett med masse spinat og løk. Perfekt sommermat med andre ord som kan serveres varm eller kald.
Les hele sakenLa tomat og squash danne basis for dagens rett. Bland inn cottage cheese og smaksintens parmesan og middagen er reddet.
Les hele sakenOmelett på italiensk vis innebærer som regel både ekstra god ost og friske grønnsaker. Med soltørkede tomater blir den ekstra fargerik.
Les hele sakenBondeomelett er et typisk raskt restemåltid, men kan like godt tilberedes med "nye" råvarer. Du har garantert alt i kjøleskapet.
Les hele sakenNoe stort enklere å tilberede enn en omelett skal vanskelig finnes. Samtidig som den er en perfekt måte å pakke inn rester på.
Les hele sakenUansett når på dagen du velger å spise middag vil dagens tips til en rask omelett gi deg varm og god magefølelse. Spesielt dersom du hiver på ekstra salsa.
Les hele sakenTortilla de patata er ikke noe du lærer på et øyeblikk, men en rett som perfeksjoneres over tid. Enda så få ingredienser retten har. Men la ikke denne anledningen gå fra deg.
Les hele sakenDen er mektig nok til å være et helt måltid, og lett nok til å spise sent på kvelden. Og så smaker den sable godt.
Les hele sakenEn spansk omelett med masse godsaker i er dagens lettlagete fristelse.
Les hele sakenVi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Les hele sakenIkke, da har du noe til gode. For med artisjokk, tomat og squash får du en god og mettende omelett.
Les hele sakenHar du gode egg og enten spekeskinke, annen spekemat eller kjøtt, eller kanskje skalldyr eller fisk til overs etter helgen, ja, da har du en super restemiddag.
Les hele sakenEtter helgen er det nok mange som har kjøleskapet fullt av rester. Med denne oppskriften får du omsetning på litt av restene. Og denne oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenOmeletter er raske og velsmakende middagsretter som du lett kan forandre etter lyst og lommebok, slik som i denne oppskriften.
Les hele sakenPrøv noen av disse oppskriftene neste gang du gjør klar for et utendørs måltid.
Les hele sakenÅ kunne lage en perfekt klassisk fransk omelett er det som skiller klinten fra hveten. Med så få ingredienser, kun egg og smør, er det ingenting å gjemme seg bak. Her er det teknikk og tålmodighet som gjelder.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt en smaksrik hverdagsrett, perfekt når du har mye på timeplanen.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele saken