Eksklusiv champagnemiddag på Dyna Fyr (venteliste)

Bli med oss ut i Oslofjorden og opplev en utsøkt femretters meny med elegante champagner fra Laurent-Perrier.
Redaksjonen
13 April 2007 - 13:37

1992 åpnet Dyna Fyr dørene til fyrvokterboligen for selskapsarrangementer, nyoppusset og med sus av gamle dager.
 
For å komme til selskapslokalet med byens beste beliggenhet blir du transportert med båt fra Rådhuskaia.
 
Bli med oss på en uforglemmelig aften med noen av verdens beste champagner!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Denne middagen arrangeres også i Bergen (klikk)
 
Laurent-Perrier
Champagnehuset Laurent-Perrier ligger plassert hvor et Champagnehus aller helst skal ligge - i nær tilknytning til de beste vinmarkene i regionen.
 
Laurent-Perrier er omgitt av de tre kjente kvalitetsområdene: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte de Blancs. Her har Laurent-Perrier holdt til siden huset ble etablert i 1812.
 
I dag er selskapet det største av de familieeide champagnehusene, og er det fjerde største champagnehuset i det hele. Huset ledes i dag av Bernard de Nonancourt, og hans to døtre, Stéphanie og Alexandra har bidratt sterkt til selskapet suksess over de siste årene.
 
Urokkelig kvalitet
I 1949 gjorde man et bevisst valg hos Laurent-Perrier om å satse tungt på konstant meget høy kvalitet på sine champagner. De har gjennom sin satsing likeledes vært med på å sette standarder for så vel rosé- som ultra brut-champagner - begge to skal selvfølgelig serveres denne kvelden.
 
Laurent-Perrier var videre det første store huset i Champagne som satte fokus på Chardonnay, også i sin tørre cuvée. I dag er deres produksjon ledet av den legendariske Michel Fauconnet som regnes for å være en av de aller beste vinmakerne i hele området.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Denne middagen arrangeres også i Bergen (klikk)
 
Ren luksus
Laurent-Perrier forbindes ofte som et luksusmerke, ikke helt uten grunn.
 
Denne etiketten har de ikke bare fått på grunn av kvaliteten, men også på bakgrunn av det gjennomførte kvalitetspreget på hele presentasjonen, fra flaskene og helt frem til markedsføringen.
 
Det er spesielt Stéphanie og Alexandra de Nonancourt som har vært delaktige i utarbeidelsen av den senere tids profilering og bevisstgjøring av Laurent-Perrier.
 
 
Fem champagner til utsøkt mat
Det er Arnaud Longuent, Export Area Manager for Laurent-Perrier, som vil presentere de fem utsøkte champagnene vi får servert denne kvelden til de lekre rettene som kokkene ved Dyna Fyr har spesialkomponert for oss.
 
Foredraget vil bli holdt på engelsk.

Gå ikke glipp av dette enestående arrangementet - ta med deg dine kjære, hils våren velkommen og meld deg på i dag.

Meny
 
Laurent-Perrier
Winemakers Dinner
-
Dyna Fyr
25. april 2007
 
Apéritif
Laurent-Perrier Brut
**
Syltet ishavsrøye med ruccula- og valnøttsalat
Laurent-Perrier Brut
**
Gillardeau-østers med champagnegelé og kjørvel
Laurent-Perrier Cuvée Ultra Brut
***
Kylling-galantine med smørdampet nykål og kyllingglace
Laurent-Perrier Millésime 1997, Brut
****
Epleposjert kveite med amadinepoteter og eple beurre-blanc
Laurent-Perrier Grand Siècle
*****
Vaniljebakt ananas med chili og rom
Laurent-Perrier Rosé
*

Dette er champagnene vi får smake denne kvelden:
 
è Meld deg på her (Oslo) (klikk) (fulltegnet - venteliste)
Dette arrangementet er nå fulltegnet, men du kan registrere deg på venteliste. Vi vil da kontakte deg straks vi kan tilby deg plass(er).
 
Det arrangeres en tilsvarende middag i BERGEN den 26. april - les mer om dette her (klikk)

Tid: 25. april 2007 kl. 18.15 - 24:00
Pris: kroner 1395,- inkl. mva
Sted: Dyna Fyr, Oslofjorden.
 
Møt opp på Honnørbrygga (ved Rådhuset), kl. 18:15 presis.
Båten går kl. 18:30, og er eneste fremkomstmiddel.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 250407. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 21.04.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken
Ukens drink

Liker ikke likør? Da har du ikke smakt denne drinken

Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Dagens rett

By på en nydelig rett med breiflabb i dag

Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sjeldent møte med norsk vinmaker
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Sjeldent møte med norsk vinmaker

Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Dagens rett
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus

Dette er en søndagsmiddag å glede seg til

Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her