Ekte vare til godpris

Når en gammel og ikke minst god kjenning blir billigere, har den få utfordrere. Men du får likevel servert to champagnegodbiter som en forsmak på festlighetene vi står foran.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Palmer Brut Réserve (33277) er med en sin lave pris på kroner 239,90 blant de aller beste champagnekjøpene. En svært anvendelig champagne med god tørrhet, deilig frukt og gode bobler. Småkompleks er den også. Derfor tilfredsstiller den også den mer kresne champagneelsker.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Dessuten er den i salg i de aller fleste polutsalg. Hva mer kan du ønske deg - utover at den kanskje skulle vært enda billigere?

Feståpner
Men kun champagne er champagne, og lenger enn 10 øre under 200-lappen er det umulig å komme, i hvert fall ikke her til lands og heller ikke om du forventer kvalitet.

Grémillet Brut Selection (49439) gir litt mer for pengene enn de andre "billigchampagnene". Den er tørrere og friskere samtidig som den har bra karakter, men fortsatt på den fruktige siden. Den er derfor utmerket til uformelle anledninger som skålingen ved midnatt den 31. Men også et godt alternativ som feståpner med fingermat. Eller til nyttårsmenyens første delikatesser.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Palmer Brut Réserve

Produsent:
Palmer
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Champagne
Pris:
399,90 kr
Varenummer:
3327701
87 Poeng
Les smaksnotatene »

Grémillet Sélection Brut

Produsent:
Champagne Gremillet
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Champagne
Pris:
249,90 kr
Varenummer:
4943901
78 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen