Du vil garantert trives i Apéritifs Mat- og vinklubb. Se alt du har gått glipp av
(Juanmonino)

Du vil garantert trives i Apéritifs Mat- og vinklubb. Se alt du har gått glipp av

Som abonnent får du lese vintips og tester før alle andre og rabatt på alle våre arrangementer, i tillegg til masse annet interessant lesestoff.

Vi gleder oss til å gi deg lesestoff som du ikke finner andre steder. Lesestoff som det er lagt mye arbeid i av dyktige journalister som er svært kunnskapsrike når det gjelder mat og drikke. De skriver for deg og de andre mene når du melder inn.

Her kan du se alt du har gått glipp av

Bli abonnent i dag

Hvis du vil ha en smakebit på alt det spennende artikkelstoffet du får tilgang på som , trykk her

Vår redaktør Aase E. Jacobsen gleder seg til å ønske deg velkommen i fellesskapet. Foto: Julie H. Amundsen

Du blir først til mølla og får tak i godbitene

Som abonnent får du første mulighet til å lese Apéritifs populære faste spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten, signert vår redaktør Aase E. Jacobsen. Hennes artikler gjør at vinene som anbefales fort blir utsolgt. Du får du tilgang til artiklene én til to dager via epost før alle andre. Dermed kan du sikre deg de gode kjøpene.

I tillegg får du tips til ekstra spennende viner som kommer til Norge i svært begrenset antall og som du må være abonnent for å lese om.

Apéritif tilbyr mer enn 170 vinkurs, middager og messer i løpet av et år. Foto: webphotographeer

Rabatt på vinsmakinger og middager

Apéritif tilbyr mer enn 170 vinkurs, middager og messer i løpet av et år, ikke bare i Oslo, men også i Trondheim og snart også andre byer. Når du melder deg inn får du rabatt på alle våre kurs, også for ditt følge.  Og ikke minst får du muligheten til å melde deg på før alle andre.

Du inviteres også til Winemakers Dinner kun for abonnenter eller spesielle vinkurs hvor du får smake sjeldne viner.

Magasinet kommer ut 8 ganger i året med fristende lesestoff fra hele verden.

Les magasinet Apéritif digitalt

Du kan lese det populære papirmagasinet vårt digitalt. Papirutgaven koster kr 895 kr for ett år. Magasinet kommer ut 8 ganger i året med fristende lesestoff fra hele verden. Hele siste årgang ligger klar for deg. 

 

Spennende lesestoff bare for abonnenter

Du får reportasjer om restauranter, barer, mattradisjoner fra hele verden. Vi serverer også tester av vin og annet god drikke.

Ingunn Felin er Apéritifs kokk som er klar til å dele matopplevelser med deg. Foto: Julie H. Amundsen

Spesielle oppskrifter på matretter og drikke bare for deg

Vår eminente kokk og oppskriftsutvikler Ingunn Felin vil hver uke dele med deg inspirasjon til gode måltider med bakgrunnshistorier og drikkeforslag. Når du melder deg inn, ligger det mange artikler og venter på deg.

Rabatt på «verdens beste vinglass»

Jancis Robinson vil bare ha en type vinglass og det kan du også skaffe deg. Foto: Alun Callender

Skulle du ønske at du kun hadde ett vinglass som passet til alle typer vin? Det kan du sikre deg som abonnent med en rabatt som monner. Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har sammen med den prisbelønte designeren Richard Brendon laget et slikt.  Også en karaffel.

Nyhetsbrev hver uke med oppdaterte tilbud

Du får et eget nyhetsbrev hver uke der alle tilbudene til deg er med. På forsiden vår ligger det alltid saker kun for abonnenter. Du kan også gå til klubbsiden der finner du alle nye og eldre saker.

For alt dette betaler kun 495 kroner for ett år. Du kan også bestille månedsabonnement som koster 85 kroner.

Her du bestiller abonnement

Abonnementet løper til det blir sagt opp. Se vilkårene her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen