Matkurs og vinkurs

Vinmesse i Oslo 5. februar

Vinmesse: Enestående smaking av viner fra Europas beste vinmarker
Foto: (vasantytf)

Vinmesse: Enestående smaking av viner fra Europas beste vinmarker

Bli med og opplev 35 inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele Europa! La deg begeistre av bredden og kvaliteten i alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder.
15 Oktober 2019 - 15:00

På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Representantene fra de ulike vinhusene viser deg sine beste viner og du kan oppleve viner fra noen av de beste champagnehusene, spennende tyske produsenter og anerkjente vinhus fra Spania og Italia. Lær mer om disse fabelaktige vinene, opplev gamle favoritter på nytt og utforsk nye spennende viner. 

Under denne messen vil også følgende Master Classes bli avholdt:

17:15 - 18:15 - Champagne Bollinger

18:30 - 19:30 - Schloss Johannnisberg

Påmelding til Master Class sendes med kvittering for vinmessen til denne
e-postadressen. NB: Kun 36 plasser. 

HER ER NOEN AV DE PRODUSENTENE DU KAN MØTE PÅ GRAND HOTEL:
Champagne Ayala, Champagne Bollinger, S.A. Prüm, Castello Vicchiomaggio, Grands Chais de France, Marchand-Tawse, Gruppo Italiano Vini (Lamberti, Cavicchioli, Santi, Nino Negri, Conti Serristori, Bolla, Teresa Rizzi, Monaci, Contessa Mathilde), Vidal-Fleury, Pascale Bouchard, Johannishof, Ladoucette, Regnard, Baron de Ley, El Coto, Finca Museum, Hugel, Henkell/Freixenet (Freixenet, Schloss Johannisberg, Chapel Hill, Iheart, MIA), Anselmann, Casa da Passarella, Cantine Pellegrino, Rivetto.

Gå ikke glipp av denne smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her