Ukens drink

Rocket Shots

Enten du skal feire 4. juli eller bare har en hangup når det kommer til gele, er dette drinken for deg

Enten du skal feire 4. juli eller bare har en hangup når det kommer til gele, er dette drinken for deg

Alle har vel smakt eller hørt om studentfester med geledrinker, men denne er litt mer forseggjort og så smaker den skikkelig godt.
02 Juli 2021 - 11:00

Jell-o er så amerikansk som det kan bli, og da er det helt greit å bruke Freia gelepulver for å gjenskape denne smaken. Denne drinkoppskriften er det litt arbeid med, men du får mye moro og god smak ut av investeringen så den er klart lønnsom. 

Det er en vaskeekte amerikansk bartender som står bak; Xuseen Ramse-Miskell har mange møtt på Andre til Høyre, og nå er han klar til å bli med på et nytt barkonsept, The Dangerous Club som åpner i august i Maridalsveien 10 - midt i lysløypa på Fredensborg. 

Han forteller ar Rocket Shots er inspirert av en kjærlighet-på-pinne som heter Rocket Pop.

På Dangerous Club derimot blir det i følge Xuseen så klassisk cocktails som mulig med veldig tydelig spritkarakter. Innehaver er en annen barlegende, nemlig Benjamin Lee, så det er åpenbart bare å glede seg. 

Her er en annen drinkoppskrift på Jelly shot

Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste 

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Rocket Shots

Rocket Shots

Fremgangsmåte

Denne drinken krever tre forskjellige runder med den grunnleggende oppskriften nedenfor.

Bunnlag: Rød kirsebærsmak = gelepulver med kirsebærsmak + rød konditorfarge

Mellomlag: Hvit limonadesmak = gelepulver med sitronsmak + hvit konditorfarge

Topplag: Blå bringebærsmak = gelepulver med bringebærsmak + blå konditorfarge

Grunnleggende Jello Shot Oppskrift:

Kok opp vannet. Ha gelepulver i en stor bolle og tilsett kokende vann. Rør om i to minutter eller til geléen er helt oppløst.

Tilsett kaldt vann og Jack Daniel’s. Rør blandingen godt. Ha oppi ønsket farge i hvert parti. Tegn en linje for hvor det første laget skal helles i glasset. Sett i fryseren i en halv time til den er solid. Gjenta for alle lagene. Når alle lagene er ferdige, oppbevarer du dem i kjøleskapet slik at du er klar til å servere dem.

Her er en annen drinkoppskrift på Jelly shot

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Xuseen Ramse-Miskell, The Dangerous Club, Oslo

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her