Ukens drink

Rocket Shots

Enten du skal feire 4. juli eller bare har en hangup når det kommer til gele, er dette drinken for deg

Enten du skal feire 4. juli eller bare har en hangup når det kommer til gele, er dette drinken for deg

Alle har vel smakt eller hørt om studentfester med geledrinker, men denne er litt mer forseggjort og så smaker den skikkelig godt.
02 Juli 2021 - 12:00

Jell-o er så amerikansk som det kan bli, og da er det helt greit å bruke Freia gelepulver for å gjenskape denne smaken. Denne drinkoppskriften er det litt arbeid med, men du får mye moro og god smak ut av investeringen så den er klart lønnsom. 

Det er en vaskeekte amerikansk bartender som står bak; Xuseen Ramse-Miskell har mange møtt på Andre til Høyre, og nå er han klar til å bli med på et nytt barkonsept, The Dangerous Club som åpner i august i Maridalsveien 10 - midt i lysløypa på Fredensborg. 

Han forteller ar Rocket Shots er inspirert av en kjærlighet-på-pinne som heter Rocket Pop.

På Dangerous Club derimot blir det i følge Xuseen så klassisk cocktails som mulig med veldig tydelig spritkarakter. Innehaver er en annen barlegende, nemlig Benjamin Lee, så det er åpenbart bare å glede seg. 

Her er en annen drinkoppskrift på Jelly shot

Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste 

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Rocket Shots

Rocket Shots

Fremgangsmåte

Denne drinken krever tre forskjellige runder med den grunnleggende oppskriften nedenfor.

Bunnlag: Rød kirsebærsmak = gelepulver med kirsebærsmak + rød konditorfarge

Mellomlag: Hvit limonadesmak = gelepulver med sitronsmak + hvit konditorfarge

Topplag: Blå bringebærsmak = gelepulver med bringebærsmak + blå konditorfarge

Grunnleggende Jello Shot Oppskrift:

Kok opp vannet. Ha gelepulver i en stor bolle og tilsett kokende vann. Rør om i to minutter eller til geléen er helt oppløst.

Tilsett kaldt vann og Jack Daniel’s. Rør blandingen godt. Ha oppi ønsket farge i hvert parti. Tegn en linje for hvor det første laget skal helles i glasset. Sett i fryseren i en halv time til den er solid. Gjenta for alle lagene. Når alle lagene er ferdige, oppbevarer du dem i kjøleskapet slik at du er klar til å servere dem.

Her er en annen drinkoppskrift på Jelly shot

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Xuseen Ramse-Miskell, The Dangerous Club, Oslo

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her