Eureka Wine

Navn: Eureka Wine
Besøksadresse: Lillogata 4b, 0484 Oslo
Postadresse: Lillogata 4b, 0484 Oslo
Telefon: 22 89 39 39
Fax: 22 89 39 31
E-postadresse: FIXME: Link format not implemented: <link> eureka@eureka-wine.com
 
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten .

Eureka Wine as ble i 2000 etablert som et søsterselskap til restaurant Le Canard, og hadde fra starten av kun funksjon som innkjøper av vin til denne restauranten. Etter at restaurant Le Canard ble solgt våren 2006, er Eureka Wine as et frittstående selskap, som nå arbeider målrettet både gjennom Vinmonopolet og i Horeca-markedet.

Det siste året har markert et skille for Eureka Wine; aksjonærene har kunnet konsentrere seg om utvikling av vinimportvirksomheten samtidig som nye resurspersoner er kommet med på laget. For å møte en bevisst satsing på rask vekst, har selskapet i 2006 økt sin aksjekapital ved at også nye, langsiktige investorer er kommet inn på eiersiden.

Ekspansjonen er allerede godt i gang. I november og desember 2006 sluttforhandlet selskapet avtaler om nye agenturer. Foruten nye vinprodusenter i Italia, Frankrike og Spania, er vi nå også godt representert med produsenter fra både Portugal og Tyskland. Eureka Wine as lagerfører i dag over 300 forskjellige viner, og representerer i dag mer enn 60 forskjellige vinprodusenter.

I løpet av siste halvår har Eureka Wine vunnet 10 tilbudsforespørsler til Vinmonopolets basis- og partiutvalg, og har i tillegg rundt 50 viner i bestillingsutvalget. Samtidig har Vinmonopolets spesialbutikk på Briskeby valgt mange av Eurekas viner til sin vinkjeller.

Som et resultat av økt salgsvolum har Eureka Wine nylig etablert eget lager i Lillogata, i tillegg til det eksisterende lageret på Furuset. Dette underbygger vår målsetning om å levere alle varer innen 24 timer i Oslo-området.

Selskapet forventer en kraftig vekst i 2007, og er derfor ferd med å etablere en automatisk EDI-løsning mot Vinmonopolets innkjøpsavdeling. For Horeca-kunder med fokus på rask og enkel bestilling og levering, vil en Internettbasert ordreløsning snart være på plass.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen