Fireretters meny med det beste fra den norske høsten møter italiensk vin

Winemakers dinner 30. november

Fireretters meny med det beste fra den norske høsten møter italiensk vin

På Kafe Løve får du smake hele ni italienske viner, så vel prosecco som hvitvin og rødvin i perfekt balanse med smaken av årets norske epler som setter sitt preg på denne utsøkte menyen.

Denne kvelden ønsker vi deg velkommen til Kafe Løve med fine små bobler i glasset fra Valdobbiadene, bedre kjent som hovedstaden for de beste proseccoene .

Der vil du blant annet lære at prosecco er mer enn bare lett festdrikk og at den er et velegnet følge til mat. Deretter beveger vi oss til Abruzzo-regionen som kan by på et bredt spekter av viner. Fra hvitvin av sjeldne druer, via rosevin i en klasse for seg til klassiske rødviner som lagres med en andel store, brukte fat slik at smakene fra druen får dominere. Og ikke minst avslutningen, en eksklusiv og hyppig premiert rød dessertvin du ikke glemmer så lett.

Kjøkkensjefen ved Kafe Løve, Lars Helge Røed, og hans team har laget en meny hvor i alt ni forskjellige viner spiller opp til fest med årets norske epler.

Dine vinguider gjennom denne middagen er to norgesvenner og entusiastiske ambassadører for Italias viner, Angelo Ruzzi fra vinhuset Zaccagnini og Roberto Cremonese fra vinhuset Bisol.

Du kan også få med deg kåringen av Årets eplemost og Beste norske kokebok i Det Norske Teateret klokka 17. Vi lover spennende kåringer.

Kommende kurs

Til toppen