MATKURS OG VINKURS: Smak baroloer som kan lagres i mange tiår - Aperitif.no
Matkurs og vinkurs

Vinkurs 30. november i Oslo

Smak baroloer som kan lagres i mange tiår

Smak baroloer som kan lagres i mange tiår

Du får smake fire baroloer av dette kaliberet samt åtte andre viner som gjør at du forstår hvorfor Piemonte er så attraktivt. Gå ikke glipp av denne vinsmakingen.
24 April 2015 - 04:58

I Piemonte, helt nord i Italia, finner vi noen av verdens mest ettertraktete vinområder, særlig Barolo og Barbaresco og viner av druen nebbiolo. 

Men Piemonte er så mye mer. Barbera-vinene som finnes i et utall av varianter, er svært populære. Men det lages også hvitvin i Piemonte og ikke minst musserende viner. Alt dette får du kjennskap med denne kvelden.

Smak Barolo i toppklasse
Da får du nemlig møte Federico Scarzello fra Erpacrife/Scarzello. Han lærer deg om områdets forskjellige viner og vinhistorie, og hva som gjør at vinene herfra holder en så høy kvalitet år etter år.

Her kan du lese om hvordan de musserende vinene blir til

Og slik smaker Scarzellos svært holdbare baroloer

Federico guider deg gjennom vinene du får smake denne kvelden. Du får oppleve spennende musserende viner, rosévin, elegant Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba Superiore og Langhe nebbiolo. Vi avslutter kvelden med 4 baroloviner fra 2001, 2006 og 2008.

Totalt får du oppleve hele 12 utsøkte viner denne kvelden.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kjente på en uforglemmelig opplevelse!



Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat
Dagens rett
Squashsuppe med persille og hvitløk

Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat

Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Forsmak på ferien med hvitvin og rødvin fra Bosnia-Herzegovina
+
Ukens vin

Forsmak på ferien med hvitvin og rødvin fra Bosnia-Herzegovina

Vi snakker om druer du trolig ikke har hørt om, og viner du kanskje ikke har smakt før.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik velger du vin til sommerens reker
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Slik velger du vin til sommerens reker

Endelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

40 nyheter i taxfreehyllene testet - nå også topp sider
+
Tester
Nyheter taxfree sommeren 2022

40 nyheter i taxfreehyllene testet - nå også topp sider

Skal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat
Dagens rett
Squashsuppe med persille og hvitløk

Squashsuppe kan serveres varm eller kald - perfekt sommermat

Nå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Forsmak på ferien med hvitvin og rødvin fra Bosnia-Herzegovina
+
Ukens vin

Forsmak på ferien med hvitvin og rødvin fra Bosnia-Herzegovina

Vi snakker om druer du trolig ikke har hørt om, og viner du kanskje ikke har smakt før.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl i gryta
Dagens rett
Blåskjell med bayer

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl i gryta

Mørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni
Dagens rett
Italiensk kyllinggryte

En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni

Kylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak deg gjennom Chablis med ny stjerneprodusent
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 7. november i Oslo

Smak deg gjennom Chablis med ny stjerneprodusent

Romain og Damien Bouchard kommer til Norge for å fortelle om Chablis og presentere sine velrennomerte viner fra Domaine d’Enclos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik velger du vin til sommerens reker
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Slik velger du vin til sommerens reker

Endelig er sommeren her, og mange nyter lange, varme sommerkvelder med reker til middag, men hvilken vin passer egentlig best til reker?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her