Matkurs og vinkurs

Vinkurs 30. november i Oslo

Smak baroloer som kan lagres i mange tiår

Smak baroloer som kan lagres i mange tiår

Du får smake fire baroloer av dette kaliberet samt åtte andre viner som gjør at du forstår hvorfor Piemonte er så attraktivt. Gå ikke glipp av denne vinsmakingen.
24 April 2015 - 04:58

I Piemonte, helt nord i Italia, finner vi noen av verdens mest ettertraktete vinområder, særlig Barolo og Barbaresco og viner av druen nebbiolo. 

Men Piemonte er så mye mer. Barbera-vinene som finnes i et utall av varianter, er svært populære. Men det lages også hvitvin i Piemonte og ikke minst musserende viner. Alt dette får du kjennskap med denne kvelden.

Smak Barolo i toppklasse
Da får du nemlig møte Federico Scarzello fra Erpacrife/Scarzello. Han lærer deg om områdets forskjellige viner og vinhistorie, og hva som gjør at vinene herfra holder en så høy kvalitet år etter år.

Her kan du lese om hvordan de musserende vinene blir til

Og slik smaker Scarzellos svært holdbare baroloer

Federico guider deg gjennom vinene du får smake denne kvelden. Du får oppleve spennende musserende viner, rosévin, elegant Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba Superiore og Langhe nebbiolo. Vi avslutter kvelden med 4 baroloviner fra 2001, 2006 og 2008.

Totalt får du oppleve hele 12 utsøkte viner denne kvelden.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kjente på en uforglemmelig opplevelse!



Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her