Fikk gull for maten

Quality Hotel 33 vant prisen for best utøvermat under ski-VM i Oslo.

Hotellet som ligger ved Ring 3 på Økern i Oslo vant prisen for den beste maten for VM-utøverne i konkurranse med de seks andre offisielle utøverhotellene i Oslo.

- Dette betyr mye for hotellet og hele Choice-kjeden. Vi var det eneste Choice-hotellet som var et utøverhotell. Når vi i tillegg stikker av med prisen for best mat, betyr det enormt mye for oss, både gjennom prestisje og rent markedsføringsmessig, sier driftssjef Asbjørn Tysland til skiforbundet.no.

Prisen ble gitt på bakgrunn av utøvernes egne evalueringer og tilbakemeldinger, og deles ut i forbindelse med VM-prosjektet NORM (Nok og riktig mat). NORMs mål var økt forståelse for betydningen av riktig og tilpasset mat for gode sportslige prestasjoner. Alle VMs utøvere har gitt tilbakemeldinger på maten på sine hoteller, og Quality Hotel 33 var altså best i klassen.

Hotellet huset 300 VM-gjester (utøvere og støtteapparat) fra 15 ulike nasjoner i tiden før og under mesterskapet, og fikk sin del av medaljestemning ettersom den polske hoppstjernen Adam Malysz var blant gjestene.

Utøverne spiser mye og er opptatt av riktig kosthold, men Tysland forteller at det gikk overraskende mye kaker i løpet av VM. Han mener det kan skyldes at hotellet har egen konditor, som satte spesiallagde kaker og desserter på bordet hver dag.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen