Flotte premier

Redaksjonen
15 Mai 2007 - 11:52

Vinneren av NM for amatørkokk får en langweekend i Cognac for to personer hos Bache-Gabrielsen i Cognac og besøk hos en osteprodusent samme sted. Vi lover en helt spesiell opplevelse.
 

Program:
● Omvisning hos Bache-Gabrielsen
● Prøvesmaking med Kjellermester Jean-Philippe Bergier
● Middag med Bache-Gabrielsen
● Besøk hos en av deres destillatører
● Besøk hos deres eikefatleverandør
● Besøk hos en lokal osteprodusent
● Guidet tur i regionen og selvfølgelig tid til fri disposisjon
 
Reisen inkluderer fly, hotell og måltider.

 
Send inn oppskriften med kylling og fløte i dag (klikk for konkurransedetaljer)
Flere premier:
Begge finalistene, samt nr. 3 og 4 i uttaket, blir i tillegg premiert med et godt utvalg koketøy fra eksklusive Lagostina. Totalverdien på de fire premiene er kroner 26.400.
Dette er italiensk kvalitetsutstyr av høyeste klasse.
 
 
Premiene fra Lagostina er satt opp som følger:
1. og 2. premie:
• 1 Stekepanne 28 cm
• 1 Sautépanne 26 cm m/lokk
• 1 Kasserolle 2,2 liter
• 1 Gryte 3 liter
• 1 Gryte 5,3 liter
Tilsammen 8.600,- pr. sett

3. og 4. premie:
• 1 Stekepanne 28 cm
• 1 Kasserolle 2,2 liter
• 1 Gryte 3 liter
Tilsammen 4.600,- pr. sett

Utstyret fra Lagostina er en premie som i seg selv skulle være nok i enhver konkurransesammenheng. Når vi nå premierer de fire beste oppskriftene betyr dette enkelt og greit at dine vinnersjanser er doblet!

Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
(Denne informasjonen finner du også i venstremenyen)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik kan også en burger serveres
Dagens rett

Slik kan også en burger serveres

En skikkelig saftig burger med frisk paprikasalsa er dagens lille fristelse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her