FÄ ting er sÄ godt som hjemmelaget marsipan. Min klare oppfordring er Ä lage dobbel porsjon og fryse ned halvparten til rett fÞr jul.
Marsipan formet som sÞte smÄ mus vekker glede enten de serveres som fÞrjulskos eller inngÄr i en av julegavene. Her er det bare kreativiteten som setter grensene.
Farging av marsipan
Men farge mÄ til. I dag finnes det mange forskjellige typer farger for Ä fÄ farget marsipan. Du kan kjÞpe den helt vanlige fargen i dagligvareforretning som de fleste kjenner under navnet konditorfarge. Den er tynn og rennende og gjÞr ofte marsipanen klissete om man jobber for mye med den.
Flere oppskrifter med marsipan
Velassorterte dagligvareforretninger har ogsÄ farge som kalles pastafarge. Dette er farger som er tykkere og drÞyere enn konditorfarge. Disse fargene trenger du kun en drÄpe av for Ä fÄ farget marsipanen din.
Det er gĂžy Ă„ farge marsipan og lage vakre kreasjoner. Legg marsipanen i glass til jul og du har en fin presang.
TIPS:  For en mer voksen smak kan cognac eller likÞr tilsettes marsipanmassen. Dette gjÞres samtidig som eggehviten has i. Se flere kokketips