Frank Bruarøy er Salmachef 2012

Frank Bruarøy er Salmachef 2012

Tok en overlegen seier på Rådhusplassen Oslo.
18 September 2012 - 11:11

– Vi trenger ikke telle poeng, dette var en klar seier. Du leverte den retten med best smaksharmoni, og nå gleder jeg meg til å se deg under Bocuse d’Or i Lyon, sa Eivind Hellstrøm og overrakte Frank Bruarøy et reisegavekort for to til kokke-VM i januar.

LES OGSÅ: Lerøy sponser Norges Bocuse-håp

Med seg i juryen hadde Hellstrøm en enstemmig jury bestående av Ingrid Espelid Hovig, Trym E. Gundersen og Matias Spieler Bugge, skriver Handelsbladet FK.

Konkurransen ble avholdt under Matstreif på Rådhusplassen i Oslo.

– Jeg vant fordi jeg hadde flest elementer og mest avansert rett. Dessuten hadde råvarene mine lav kjernetemperatur, forklarer Bruarøy, som har en kompis som har jobbet på restauranten som er kåret til verdens beste, Noma i København og som har inspirert til god råvarebehandling.

– Nå gleder jeg meg til å ta samboeren min med til kokke-VM over nyttår, sier vinneren.

De andre finalistene var Kaja Selnes fra Orkanger, Rune Gjertsen fra Sotra/Ålgård og Jana Mayorova fra Fredrikstad.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her