Støtter norsk gulljakt i Bocuse d’Or

Støtter norsk gulljakt i Bocuse d’Or

Sjømatselskapet Lerøy inngår samarbeid med Ørjan Johannessen og Bocuse d’Or.

Norges håp i Bocuse d’Or får Lerøy Seafood Group og datterselskapet i Austevoll, Sjøtroll Havbruk, ryggen i forberedelsene til neste års konkurranse.

Dermed har Ørjan Johannessen, som kommer fra Austevoll, støtte i lokalsamfunnet i forsøket på å vinne «VM» i kokkekunst.

Samtidig drysser det også midler på stiftelsen Bocuse d’Or Norge, skriver Lerøy i en pressemelding. Den oppgir ikke hvor store beløp selskapet vil bruke på Bocuse-prosjektet.

Det nye samarbeidet markeres på Norsk Sjømatsenter på Strandkaien i Bergen 14. september. Der skal det både underskrives kontrakt mellom de nye partnerne og serveres snaksprøver fra Ørjan Johannessens hånd.

26-åringen tilhører favorittsjiktet i neste års Bocuse d’Or etter seieren i Bocuse d’Or Europe i mars. Han er norgesmester fra 2010 og vant Årets Kokk i 2011.

LES OGSÅ: Gull til Ørjan Johannessen

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen