Fransk touch på Scandic

Bakerikjeden United Bakeries blir Scandics nye brødleverandør. Nå kan hotellgjestene få gourmetbakst både til frokost og lunsj.

- Samarbeidet gir buffeene enda et kvalitetsløft, sier Freddy Bruu, Food & Beverage Manager i Scandic Norge.

I første omgang skal United Bakeries levere alt av brød og rundstykker til hotellkjeden, men tilbudet kan bli utvidet etter hvert, både med croissanter og andre godbiter. Produktene tilbys ved alle Scandic-hotellene i Norge opplyser selskapene i en pressemelding.

United Bakeries, med brødrene Rémi og Pascal Goulignac i spissen, er blant annet kjent for sine franskinspirerte utsalgssteder på kjøpesentrene Paléet og CC Vest i Oslo. Her svever bakervarene i brødkurver langs taket.

Frokost i fokus
Det var Bruu og Scandic som tok initiativ til samarbeidet.

- Vi vil være den hotellkjeden som har jevnest og best kvalitet på frokosten. Gjennom dette samarbeidet er vi enda et skritt på vei, sier han.

På Scandic-hotellene regnes frokosten som det viktigste måltidet. Selskapet tror til og med at den kan være avgjørende for gjestenes valg av hotell.

Bruu mener dette henger sammen med at frokosten ofte er gjestenes siste møte med hotellet.

- Derfor er det viktig at den huskes som noe positivt, så vi ønsker å tilby brød av ypperste kvalitet.

Vil skille seg ut
Scandic er per i dag den eneste hotellkjeden United Bakeries leverer varer til.

- Vi har en smal distribusjon, og satser på kunder som ikke er for store. Det henger sammen med at vi ikke vil bli oppfattet som kommersielle, sier markedssjef i United Bakeries, Henrik Bo Jørgensen.

Kvalitet viktigst
Ifølge Bruu valgte Scandic å samarbeide med United Bakeries fordi selskapsprofilene passet godt sammen.

- Scandic gjør mye for å tilby gode, gjennomtenkte kvalitetsprodukter. Det gjør også United Bakeries. Vi hadde lyst til å samarbeide med dem fordi vi mener de har det beste brødet blant tilgjengelige leverandører, sier han.

Produktene kommer til Scandic i frosset tilstand. Dermed kan de stekes hver morgen og serveres rykende ferske hver dag.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen