Fransk touch på Scandic

Bakerikjeden United Bakeries blir Scandics nye brødleverandør. Nå kan hotellgjestene få gourmetbakst både til frokost og lunsj.
Redaksjonen
06 Mars 2007 - 17:41

- Samarbeidet gir buffeene enda et kvalitetsløft, sier Freddy Bruu, Food & Beverage Manager i Scandic Norge.

I første omgang skal United Bakeries levere alt av brød og rundstykker til hotellkjeden, men tilbudet kan bli utvidet etter hvert, både med croissanter og andre godbiter. Produktene tilbys ved alle Scandic-hotellene i Norge opplyser selskapene i en pressemelding.

United Bakeries, med brødrene Rémi og Pascal Goulignac i spissen, er blant annet kjent for sine franskinspirerte utsalgssteder på kjøpesentrene Paléet og CC Vest i Oslo. Her svever bakervarene i brødkurver langs taket.

Frokost i fokus
Det var Bruu og Scandic som tok initiativ til samarbeidet.

- Vi vil være den hotellkjeden som har jevnest og best kvalitet på frokosten. Gjennom dette samarbeidet er vi enda et skritt på vei, sier han.

På Scandic-hotellene regnes frokosten som det viktigste måltidet. Selskapet tror til og med at den kan være avgjørende for gjestenes valg av hotell.

Bruu mener dette henger sammen med at frokosten ofte er gjestenes siste møte med hotellet.

- Derfor er det viktig at den huskes som noe positivt, så vi ønsker å tilby brød av ypperste kvalitet.

Vil skille seg ut
Scandic er per i dag den eneste hotellkjeden United Bakeries leverer varer til.

- Vi har en smal distribusjon, og satser på kunder som ikke er for store. Det henger sammen med at vi ikke vil bli oppfattet som kommersielle, sier markedssjef i United Bakeries, Henrik Bo Jørgensen.

Kvalitet viktigst
Ifølge Bruu valgte Scandic å samarbeide med United Bakeries fordi selskapsprofilene passet godt sammen.

- Scandic gjør mye for å tilby gode, gjennomtenkte kvalitetsprodukter. Det gjør også United Bakeries. Vi hadde lyst til å samarbeide med dem fordi vi mener de har det beste brødet blant tilgjengelige leverandører, sier han.

Produktene kommer til Scandic i frosset tilstand. Dermed kan de stekes hver morgen og serveres rykende ferske hver dag.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende
Ukens drink

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende

Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende
Ukens drink

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende

Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her