Fremtidsmat i Stavanger

Food for the Future er en matfaglig konferanse med internasjonale toppnavn til stede. Den arrangeres i Stavanger 30. juni til 2. juli.

Flere bedrifter har allerede lagt sommerens ledermøte til Food for the Future for å få faglig påfyll og inspirasjon.
 
Her er det mulig å oppleve et seriøst matfaglig arrangement i Norge. Food for the Future er en del av det offisielle programmet til Europeisk Kulturhovedstad Stavanger 2008.
 
Blant foredragsholderne er det mange spennende navn.
 
Professor
Richard Scase er professor ved universitetet i Kent. Han er spesialist på globale forhold og internasjonale trender. Han har skrevet 20 bøker, sist Global Remix, som tar for seg forretningsmessige og individuelle globale trender.
 
Nestor
Paul Bocuse skal også holde foredrag. Han er en av nestorene i internasjonalt matmiljø gjennom Bocuse d'Or, sin tre-stjerners restaurant i Lyon og sitt uttrettelige arbeid for å utvikle kokkekunsten.
 
Bocuse er initiativtaker til Bocuse d'Or Europe, som er en viktig del av Kulinariske Stavanger 08.
 
Ærespresident
Dr. Bill Gallagher fra Sør-Afrika er ærespresident i The World Association of Chefs' Societies (WACS). Gallagher er en av de mest innflytelsesrike kokkepersonlighetene i verden. Han er svært opptatt av kokkens og gastronomiens rolle i et samfunnsmessig perspektiv.
 
Direktør
René Koster er knyttet til Agrotechnology & Food Sciences gruppen ved Wageningen University and Research centre. René Koster er direktør for the Restaurant of the Future; et unikt miljø som gir innsikt i forbrukeratferd og valg av mat gjennom vitenskapelig observasjon av restaurantbesøk.
 
Seniorkonsulent
Birthe Linddal er seniorkonsulent og fremtidsforsker for Kairos Future, Danmark. Hennes faglige kompetanse er rettet mot mennesker og det moderne liv, fremtidens kunder og ikke minst fremtidens måltidsindustri.

En professor til
Xavier Gellynck er professor ved Universitetet i Gent innen økonomi og markedsføring av mat- og landbruksprodukter. Han er medlem av en rekke europeiske organisasjoner knyttet til mat og er en meget benyttet foredragsholder for bedrifter og gjesteforeleser ved internasjonale universiteter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen