Når Geir Skeie eksporterer restaurantkonseptet Brygga 11 til Leirvik på Stord, gjør Frode Pletten (41) comeback som fiskehandler. Han blir butikksjef med hovedansvar for råvarer, og blir også daglig leder for fiskemottaket.
LES OGSÅ: Dolly ut, Skeie inn
Frode Pletten drev fiskemottaket på Leirvik i 18 år. De siste årene har han vært lokalitetsleder for et av Sjøtroll sine oppdrettsanlegg i Fitjar.
- Jeg går fra en spennende jobb til noe enda bedre, forteller han.
Den nye fiskebutikken vil være et supplement til restaurantdelen, og skal forsyne restauranten med fersk fisk. Inne i fiskebutikken vil det være en fiskekum med levende fisk, salg av fersk fisk og annet tilbehør tilberedt av stjernekokkene i restauranten, skriver Geir Skeie i en pressemelding.
Pletten forteller at restauranten kommer til å følge fisken nærmest fra levende tilstand til den er ferdig tilberedt på gjestens tallerken.
- Når man har den kombinasjonen av foredling og råvarer, så gir det en enorm kontroll på kvaliteten.