Gir brød til MGP-sirkuset

Det blir både brød og sirkus i Telenor Arena i mai. Cateringfirmaet Stunt Squad skal fôre deltakere, crew og pressefolk.

Hun skal servere 7000 varme måltider i løpet av noen hektiske dager på Fornebu, men Stunt Squad-sjef Mona Halvorsen er rolig "som skjæra på tundet", sier hun til Aftenposten.

- Vi har erfaring fra store produksjoner. Vi kan lese kjøreplaner og vet hva et crew trenger. Jeg har jobbet som crew selv, og har fått mye dårlig mat, sier 46-åringen med bakgrunn som punkmusiker.

Det blir lite klassisk norsk bondekost på menyen under Eurovision-arrangementet. Halvorsen satser på fransk og øvrig europeisk samt asiatisk matkunst. Det blir verken pinnekjøtt, smalahove eller fårikål å få, derimot blir det servert halal-, kosher- og vegetarmat.

Halvorsen har tre Continental-ansatte i stallen, men jakter nå flere ansatte.
ISS skal levere catering og bar for publikum i selve arenaen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen