Gourmetmat på nettet

Nå kan du handle olivenoljer og spennende eddik, koke- og vinbøker, vinglass og supre kjeler og gryter på nettet. Apéritif Butikk åpner dørene ønsker deg velkommen inn til blant annet å få med deg boken SPRIT til bare 100 kroner eller italienske delikates
Redaksjonen
03 September 1999 - 14:16

Etter en meget kort testperiode der kun Apéritifs abonnenter av nyhetsbrevet har hatt adgang til butikken åpnes nå dørene for alle. Butikken er et samarbeid mellom Bokfinken AS, Handberg Engros AS og Apéritif Nett AS. Det vil si at førstnevnte leverer bøker om mat og drikke fra landets trolig største utvalg, mens Handberg bistår med kokekar av ypperste kvalitet, faktisk den mange av kokkene på landslaget benytter dessuten gourmetartikler det ikke er let å få tak i her i landet.
 

 
- Så langt er vi meget godt fornøyd, sier Jørgen Rustad hos Handberg. Vi hadde kanskje ikke ventet at folk i Oslo også handlet så mye på nettet som de vitterlig gjør, sier han.
 
Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Handberg har besøkt en rekke små familiebedrifter
som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetprodukter basert på til dels økologiske råvarer.
Internettsortimentet er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.
 
Bøker og vinrekvisita

Bokfinken har Norges største utvalg i mat- og vinbøker og fører også de beste vinglass som finnes på det internasjonale markedet:: Oenologue, Riedel Sommelier og Vinum, Les
Impitoyables og Älghult Vintesterglass.
Her finner du vinrekvisita, karafler, vinopptrekkere fra blant andre. Screwpull, L’esprit et Le Vin. Riedel, Vacuvin og Rta Vinreoler og annet utstyr. Dessuten olivenoljer og
eddiker fra de beste vinprodusenter i Europa.
 
Oppkrav
Foreløpig sendes varene i postoppkrav. Digitalnett som har utviklet handelsløsningen WebTrade sier at andre betalingsløsninger snart vil være på plass.
 
Her finner du Apéritifs Butikk
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli din nye favorittsalat
Dagens rett

Dette kan bli din nye favorittsalat

Lag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her