Gourmetmat på nettet

Nå kan du handle olivenoljer og spennende eddik, koke- og vinbøker, vinglass og supre kjeler og gryter på nettet. Apéritif Butikk åpner dørene ønsker deg velkommen inn til blant annet å få med deg boken SPRIT til bare 100 kroner eller italienske delikates
Redaksjonen
03 September 1999 - 14:16

Etter en meget kort testperiode der kun Apéritifs abonnenter av nyhetsbrevet har hatt adgang til butikken åpnes nå dørene for alle. Butikken er et samarbeid mellom Bokfinken AS, Handberg Engros AS og Apéritif Nett AS. Det vil si at førstnevnte leverer bøker om mat og drikke fra landets trolig største utvalg, mens Handberg bistår med kokekar av ypperste kvalitet, faktisk den mange av kokkene på landslaget benytter dessuten gourmetartikler det ikke er let å få tak i her i landet.
 

 
- Så langt er vi meget godt fornøyd, sier Jørgen Rustad hos Handberg. Vi hadde kanskje ikke ventet at folk i Oslo også handlet så mye på nettet som de vitterlig gjør, sier han.
 
Gourmetartikler
Her vil du møte resultatet av flere års leting på internasjonale matmesser og privatbesøk i Spania, Italia og Frankrike. Handberg har besøkt en rekke små familiebedrifter
som fortsatt setter sin ære i å produsere rene gourmetprodukter basert på til dels økologiske råvarer.
Internettsortimentet er basert på de mest etterspurte produktene, produkter som tusenvis av kunder har kjøpt og går god for. Her finner du olivenoljer og eddiker du knapt trodde var mulig. Trøffeloljer, trøffelhonning, grønne og sorte olivenpureér, pesto og sugo, ekte risottoris og mye mer.
 
Bøker og vinrekvisita

Bokfinken har Norges største utvalg i mat- og vinbøker og fører også de beste vinglass som finnes på det internasjonale markedet:: Oenologue, Riedel Sommelier og Vinum, Les
Impitoyables og Älghult Vintesterglass.
Her finner du vinrekvisita, karafler, vinopptrekkere fra blant andre. Screwpull, L’esprit et Le Vin. Riedel, Vacuvin og Rta Vinreoler og annet utstyr. Dessuten olivenoljer og
eddiker fra de beste vinprodusenter i Europa.
 
Oppkrav
Foreløpig sendes varene i postoppkrav. Digitalnett som har utviklet handelsløsningen WebTrade sier at andre betalingsløsninger snart vil være på plass.
 
Her finner du Apéritifs Butikk
 

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her