Grønne pannekaker med wokkede grønnsaker

Midtveis i denne uken tilbrereder vi en litt festlig middag. Det er nemlig bokstavlig talt grønn mat vi skal snekre i sammen. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten. En svært rimelig og passende hvitvin fra Italia er hva vi anbefaler til måltidet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grønne pannekaker med wokede grønnsaker

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

5 dl
4 stk
1 stk
spinat, fersk
stk
Grønnsaker til woking
1 stk
0.5 stk
0.5 stk

Fremgangsmåte

Ha mel og en klype salt i en bolle og spe med halvparten av melken. Visp godt. Tilsett eggene og 1,5 del melk. Visp til jevn røre. Kjør spinat og resten av melken i en blender. Ha i røren. Rør godt. La røren svelle i ca. 10 minutter.

Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler. Wok grønnsakene og gresskarkjernene i litt olje i en stor stekepanne i noen minutter. Legg på godt med grønnsaker og smuldret fetaost på pannekakene og rull dem sammen.

Tips:
Vil du ha ekstra sterk smak på grønnsakene kan du gjerne tilsette litt hakket rød chili. 

Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen