Grønne pannekaker fylt med grønnsaker kan bli din nye favoritt
Det er bokstavelig talt grønn mat vi skal snekre i sammen i dag. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten og lover at du blir fornøyd.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er bokstavelig talt grønn mat vi skal snekre i sammen i dag. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten og lover at du blir fornøyd.
Les hele sakenFor pannekaker kan fylles med så vel salt som søtt. Kanskje lager du 50/50 så blir det dessert også?
Les hele sakenAlle elsker pannekaker, og dagens oppskrift er en drøm i så måte. Kjøttsausen gjør at de blir til mat som metter alle mager.
Les hele sakenEgg står øverst på innkjøpslisten gjennom hele året. Har du overskudd, fortvil ikke, for her får du tips til gode måter å få omsetning på eggebeholdningen.
Les hele sakenBolognese - altså en kjøttsaus ofte brukt til pasta - danner en klassisk kombinasjon med ostesaus - kjent gjennom lasagne. I dag er det pannekakene som skal serveres på denne måten.
Les hele sakenPannekaker er manges favoritt, som dessuten kan varieres på svært mange måter. Her med epler og bacon, og kanskje noen rester fra kjøleskapet.
Les hele sakenCrêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
Les hele sakenGenialt enkelt og svært velsmakende - både for store og små. Raskt å tilberede er det også, så oppgaven er ikke uoverkommelig selv på en hverdag.
Les hele sakenPannekaker til middag eller kveldskos er alltid velkomment. Spesielt når de er gratinert med ost som her.
Les hele sakenI hvert fall får jeg assosiasjoner til barndommens favorittmiddager som var pannekaker. Og de kan fint serveres salte.
Les hele sakenI dag gjør vi det enkelt - pannekaker med fyll. Det er jo fredag, og etter en kanskje slitsom uke er pannekaker den trøsten du trenger.
Les hele sakenKombinasjonen av røykt laks og pannekaker er sublim. Her er den tirsdagsvennlige oppskriften.
Les hele sakenByggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenTrå til med en skikkelig hverdagsfestmeny i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.
Les hele sakenDe kan fylles med det meste av kjøleskapsrester. Enten du skal spise deg ut av hytta eller sitter med påsketomt kjøleskap.
Les hele sakenVi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Les hele sakenPannekaker er ikke bare lettvintmat etter en travel arbeidsdag og barna roper etter middagen. Det er noe reiselystne nordmenn for lengst har oppdaget.
Les hele sakenDenne tradisjonelle irske oppskriften passer like godt i Norge, for poteter har også vi nok av.
Les hele sakenBánh xèo betyr direkte oversatt fresende pannekake, oppkalt etter lyden som kommer idet pannekakerøren treffer den glovarme pannen. Disse vietnamesiske pannekakene er knasende sprø og fresende god. Akkurat det du trenger på en dag som denne.
Les hele sakenAlle elsker pannekaker, men i dag fylles de ikke med noe søtt. Derimot med grønnsaker, sopp, kylling og crème fraîche.
Les hele sakenVi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne lettvinte, men smaksrike oppskriften til middag.
Les hele sakenSpinatsuppe er knallgodt og knallsunt. Med grove pannekaker til dessert blir alle fornøyd.
Les hele sakenPannekaker er nemlig en av få retter som både er middagsmat og dessert. Denne oppskriften fungerer perfekt etter en fiske- eller vegetarmiddag.
Les hele sakenPannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenEn av landets mest kreative kokker demonstrerer sine ferdigheter med pannekaker i dag.
Les hele sakenHer får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.
Les hele sakenHva tror du ungene forer seg med når de er alene hjemme i ferien? Her er alternativene de kan fikse selv.
Les hele sakenVi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli servert 5 retter paret med 5 glass utsøkte franciacorta som er betegnelsen for Italias beste musserende viner.
Les hele sakenHer er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Det er en kort oppsummering av hva som blir gjort tilgjengelig i spesialpolslippet torsdag 23. november.
For 2023 er et år med mye sol og tidlig modning. Som gjør at også de spontangjærede vinene stort seg har fått nok tid på å bli klare til den tredje torsdagen i november - altså 16. november.
Vi snakker om 135 år gammel portvin og portvin av druer fra like gamle vinstokker. Samt madeira fra 1910.
Fra den dyreste (men også sykt gode whiskyen) til drøyt 20 tusenlapper til den rimeligste (norske) ginen på polet. Alt vel verd å vurdere avhengig av betalingsevne. Innimellom mengder av årets juleakevitter.
Hvit rioja er ikke hverdagskost, men denne er om enn hverdagslig priset, så veldig vellykket takket være den reneste frukt. Det gjelder også den røde utgaven.
Les hele sakenOg da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenDen norske pizzakjeden representert i Oslo, Bergen og Fredrikstad hevder seg blant verdens 50 beste. 20 år etter starten er den internasjonale belønningen kommet.
Les hele sakenDet tar denne oppskriften hvor grillkylling kombineres med ratatouille seg av.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken