Suppe og pannekaker funker fortsatt
Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
Les hele sakenHer får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.
Les hele sakenVi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag. Den er dessuten en super måte å bruke rester på.
Les hele sakenEgg står øverst på innkjøpslisten gjennom hele året - i år har mange nok kjøpt mer enn de trengte. Har du overskudd, fortvil ikke, for her får du tips til gode måter å få omsetning på eggebeholdningen.
Les hele sakenDenne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.
Les hele sakenClafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Les hele sakenVi trenger alle en liten timeout i den hektiske og kalde førjulstida, Denne retten er perfekt.
Les hele sakenDet er bokstavelig talt grønn mat vi skal snekre i sammen i dag. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten og lover at du blir fornøyd.
Les hele sakenFor pannekaker kan fylles med så vel salt som søtt. Kanskje lager du 50/50 så blir det dessert også?
Les hele sakenAlle elsker pannekaker, og dagens oppskrift er en drøm i så måte. Kjøttsausen gjør at de blir til mat som metter alle mager.
Les hele sakenBolognese - altså en kjøttsaus ofte brukt til pasta - danner en klassisk kombinasjon med ostesaus - kjent gjennom lasagne. I dag er det pannekakene som skal serveres på denne måten.
Les hele sakenPannekaker er manges favoritt, som dessuten kan varieres på svært mange måter. Her med epler og bacon, og kanskje noen rester fra kjøleskapet.
Les hele sakenCrêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
Les hele sakenGenialt enkelt og svært velsmakende - både for store og små. Raskt å tilberede er det også, så oppgaven er ikke uoverkommelig selv på en hverdag.
Les hele sakenPannekaker til middag eller kveldskos er alltid velkomment. Spesielt når de er gratinert med ost som her.
Les hele sakenI hvert fall får jeg assosiasjoner til barndommens favorittmiddager som var pannekaker. Og de kan fint serveres salte.
Les hele sakenI dag gjør vi det enkelt - pannekaker med fyll. Det er jo fredag, og etter en kanskje slitsom uke er pannekaker den trøsten du trenger.
Les hele sakenKombinasjonen av røykt laks og pannekaker er sublim. Her er den tirsdagsvennlige oppskriften.
Les hele sakenByggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenTrå til med en skikkelig hverdagsfestmeny i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.
Les hele sakenDe kan fylles med det meste av kjøleskapsrester. Enten du skal spise deg ut av hytta eller sitter med påsketomt kjøleskap.
Les hele sakenVi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Les hele sakenPannekaker er ikke bare lettvintmat etter en travel arbeidsdag og barna roper etter middagen. Det er noe reiselystne nordmenn for lengst har oppdaget.
Les hele sakenDenne tradisjonelle irske oppskriften passer like godt i Norge, for poteter har også vi nok av.
Les hele sakenBánh xèo betyr direkte oversatt fresende pannekake, oppkalt etter lyden som kommer idet pannekakerøren treffer den glovarme pannen. Disse vietnamesiske pannekakene er knasende sprø og fresende god. Akkurat det du trenger på en dag som denne.
Les hele sakenAlle elsker pannekaker, men i dag fylles de ikke med noe søtt. Derimot med grønnsaker, sopp, kylling og crème fraîche.
Les hele sakenVi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne lettvinte, men smaksrike oppskriften til middag.
Les hele sakenSpinatsuppe er knallgodt og knallsunt. Med grove pannekaker til dessert blir alle fornøyd.
Les hele sakenPannekaker er nemlig en av få retter som både er middagsmat og dessert. Denne oppskriften fungerer perfekt etter en fiske- eller vegetarmiddag.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Les hele sakenChampagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenDenne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenVi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Les hele saken