Du kan selvsagt bruke skotsk whisky i denne drinken. Den amerikanske whiskyen har litt mer tropisk sødme fra fatmodningen i ny amerikansk eik, men det kan du justere med litt sukker. Smaken blir som en whisky sour, men uten eggehvite (eller erstatning). Det gir en syrlig og fruktig lys gyllengrønn smak som er perfekt nå som vi ønsker våren velkommen.

Feir våren med en gyllengrønn drink - og ta samtidig en vårsjau i barskapet
Les også
American Dream drinkoppskrift med whiskey og sour apple

Fremgangsmåte
- Fyll et rocksglass med is.
- Tilsett whiskey, eplelikør og limesaft.
- Rør rundt og server.
Tips: Du kan bruke skotsk whisky i denne drinken. Da må du justere med litt sukker siden den er litt tørrere.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Det mest spennende er eksperimenter med sider og drueskall, smakstilsatt mjød og porter laget som i 1864
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.
Les hele sakenÅ sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Det mest spennende er eksperimenter med sider og drueskall, smakstilsatt mjød og porter laget som i 1864
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken