NÄr pÊrer blir overmodne, er det ikke sÄ lett Ä redde dem. De blir nemlig veldig "juicete" i fruktkjÞttet. Det gjÞr dem velegnet for Ä lage juice.
Og har du en blender eller juicer, kan du hive hele pĂŠrer oppi. Med skrell og det hele (men uten eventuelt brune flekker).
Slik fĂ„r du mye smak og struktur pĂ„ pĂŠrejuicen. Og det passer bra nĂ„r du skal bruke den i en enkel, men effektiv drink som denne.Â
Rom gir fylden, ingefĂŠren krydderet og sitronen friskhet til smaken av modne pĂŠrer. Litt soda pĂ„ toppen gir det lille ekstra.Â
Har du ikke blender, kan du bruke hĂ„ndkraft. SkjĂŠr opp pĂŠrene i biter og press dem gjennom et dĂžrslag/sikt. Da fĂ„r du en tykk juice som kan brukes som den er siden drinken siles etter at den er shaket.Â