Hellstrøm kan bli årets navn

Norsk fiskeri- og havbruksnæring skal kåre Årets navn. Eivind Hellstrøm er en av kandidatene.
Redaksjonen
19 November 2007 - 22:10

Årets kandidater regnes enten som gode ambassadører for fiskeri og havbruk, eller de har satset nytt i tøffe tider.
 
Femte gang
Det er femte gang at prisen «Årets navn» blir i år delt ut. Det er bladet Fiskaren og Intrafish som står bak prisen. Vinneren er en person eller virksomheter i norsk sjømatnæring som bidrar til å fornye og inspirere andre aktører i næringen. Dette skal skje enten ved å utvikle nye produkter og markeder eller videre bygging av virksomhetene gjennom innovasjon.
 
Avstemming
Kåringen skjer etter avstemming på nettstedet IntraFish.no og Fiskaren no.
 
Hellstrøm er nominert fordi han i mange år har vært  talsmann for norsk fisk i internasjonale sammenhenger.
 
Andre kandidatene til Årets navn 2007 er:
 
Johan Emil Andreassen, daglig leder og gründer av Villa Salmon. Han har satset på økologisk produksjon av oppdrettslaks.
 
Mona Lindal har bidratt til økt interesse for tørrfisk. Hun har dessuten bidratt til å samle llofoteksportørene i Lofoten Stockfish Company.
 
Knut Molaug har gjennom stt lederskap og eierskap i Akvagroup ASA bidratt til innovasjon og nyskapning i akvakulturnæringen.
 
Sigurd Teige og Rolf Domstein har samlet de største pelagiske selskapene i ett konsern.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

At noe så enkelt kan smake så godt
Dagens rett

At noe så enkelt kan smake så godt

Prøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her