Her er påskeboksen

Selv om utvalget av vin i boks er enormt og stadig økende, er det få som kan konkurrere med denne.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Denne boksvinen MN Vino Tinto (45000) fra den ettertraktete spanske regionen Ribera del Duero har vært min favoritt siden den ble lansert for et par år siden. Og selv om 2006-utgaven ikke er like kraftig som forrige versjon, vinner den stort på saftigheten og den fine bærsødmen.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Høy kosefaktor
Det gjør den til en svært så anvendelig vin i matveien. Og derfor helt perfekt til å dekke påskens varierte vinbehov. Enten det er lammesteik , kjøttgryte , hamburger eller sofakos på agendaen, gjør den jobben like godt.

Har du problemer med vin i boks, finnes den også i flaske. I en versjon som riktignok oppleves som rundere, mer sødmefylt og krydret enn boksen. Montenegro Tinto Joven 2006 (48171) er dermed en enda bedre kandidat til sofakosen.

Om Ribera del Duero lenge var forbundet med høyt prisete viner, så er situasjonen i dag en annen. Sjekk ut tilbudet i Norge .

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen. Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

MN Vino Tinto

Produsent:
Bodegas Felix Sanz
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
3.000l
Land:
Spania
Område:
Castilla y León
Pris:
354,10 kr
Varenummer:
45000
84 Poeng
Les smaksnotatene »

Montenegro Tinto Joven 2006

Produsent:
Bod. Felix Sanz
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Ribera del Duero
Pris:
134,90 kr
Varenummer:
4817101
86 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen