Her ligger Europas beste hotellsuite

Her ligger Europas beste hotellsuite

Oslo-hotellet fikk prestisjepris under European Hotel Design Awards.

The Thiefs ”The Oslo Suite” er kåret til årets beste suite. Hotellet fikk prisen under utdelingen av European Hotel Design Awards i London, og det er første gang et norsk hotell vinner denne prisen i konkurranse med de fremste hotellene i Europa.

 – Vi satt bare og måpte da vi hørte The Thief ble ropt opp. Konkurransen var tøff, og alle de store kjedene, som Starwood, Hyatt, Four Seasons, Hilton og Rezidor var til stede. Selv med 900 gjester og hotellegender som Studio 54-grunnlegger Ian Schrager i salen, er jeg sikker på at vi fra The Thief var de aller stolteste. En fantastisk anerkjennelse, sier Anemone Wille Våge, som har hatt ansvaret for å designe interiøret på The Thief, i en pressemelding.

Design- og arkitekturmagasinet Sleeper Magazine og en jury bestående av 20 fremstående personer innen hotell, design og media kårer hvert år én vinner i 10 ulike hotellkategorier.

– Musikken har Grammy, filmbransjen har Palme D'Or, mat har Bocuse D'Or og hotellbransjen har European Hotel Design Awards. Dette er en vanvittig ære, og at THE THIEF kan stikke av med en slik pris foran gigantiske hotellsatsinger som Four Seasons George V i Paris og The Wellesley i London, er nesten vanskelig å begripe. Dette setter Tjuvholmen og Oslo på det internasjonale hotellkartet, jubler Petter Stordalen.

 ”The Oslo Suite” er hotellets 160m2 store toppsuite, utsmykket med blant annet flere kunstverk signert Pop Art-legenden Sir Peter Blake. I tillegg har suiten panoramautsikt, egen takterrasse og interiør designet av Anemone Wille Våge. Møblene kommer fra norske og internasjonale toppdesignere som Massimo Castagna, Antonio Citterio, Jonathan Adler og Anne Haavind.

– The Oslo Suite og The Thief har en fantastisk utsikt over området på Tjuvholmen og Astrup Fearnley Museet. Pop Art-interiøret, inspirert av kunstneren Sir Peter Blake, gir en forfriskende tilnærming til en luksussuite som kombinerer komfort i verdensklasse med enestående fjordutsikt, heter det i juryens begrunnelse.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen