Hold utkikk etter denne i sommer

Pop-up-restauranter skal servere gourmetmat over hele Europa.
03 Mai 2011 - 15:23

To spektakulære og gjennomsiktige Pop-up restauranter vil plutselig dukke opp på en rekke kjente og kjære landemerker over hele Europa.

Den kubelignende glasskonstruksjonen heter «Electrolux Cube» og tilbyr matopplevelser utenom det vanlige, men kun i tre måneder på hvert sted. Kuben ble offisielt åpnet i Brussel 1. april.

Heldige europeere får nå muligheten til å oppleve smak og design i omgivelser som kan ta pusten fra de fleste. Restaurantene skal by på eksklusive gourmetopplevelser for inntil 18 gjester av gangen på toppen av historiske monumenter, bygninger, ved fjellsider - og til og med på vannet i land som Belgia, Italia, Russland, Sveits og Sverige.

- Mens gjestene nyter en bedre lunsj eller middag, får de samtidig muligheten til å se og lære av profesjonelle kjøkkensjefer som selskapet samarbeider med, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norge i en pressemelding.

Kjøkkenet vil være plassert i Kubens sentrum som en naturlig og transparent del av restauranten. Fra midten av lokalet på 140 kvadratmeter vil noen av Europas fremste kokker tilberede mat, og demonstrere sine kulinariske ferdigheter for gjestene. Kokkene skal være «løse i snippen» og bidra til å skape en uformell stemning, tilsvarende en hyggelig og uformell hjemmekveld hvor man lager mat sammen med familie og gode venner.

Kubemenyene blir skreddersydd på hvert sted restauranten «popper» opp. Slik skal kokkene la seg inspirere av de lokale råvarene og den særegne atmosfæren Kuben er omgitt av. Belysning, lyd og innemiljø blir styrt av moderne teknologi for å sikre den rette atmosfæren til hver meny som skal serveres.

www.electrolux.co.uk/en-gb/cube

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her