Slik lager du Hot Lumumba

I disse dager er vinterferien i full gang og siden fjellet tradisjonsmessig er et yndet feriemål satser vi på en varm utgave av ukens drink. Hot Lumumba kan selvsagt nytes nær sagt overalt, men selvsagt smaker den jo aller best etter en skitur. Frisk luft gjør nemlig susen i forkant av en god drink!

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase.

Hot Lumumba!

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

2 dl
4 cl
Havana Club Añejo 7 años (rom)

Fremgangsmåte

Smelt kokesjokolade på lav varme. Tilsett melk og varm opp til kokepunktet. Tilsett deretter Havana Club Añejo 7 años. Ha eventuelt litt vispet krem på toppen.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen