Huset fullt av appelsiner - lag marmelade til frokosten

Oppskrifter marmelade

(Foto: Dansukker/Caroline Tengen)

Klementin- og gulrotmarmelade

 

Klementin- og gulrotmarmelade

Antall porsjoner

20

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skrell og rasp gulrøttene.
Skrell klementinene. Kutt fruktkjøttet i små biter.
Ha alt i en gryte sammen med muscovadorørsukkeret og syltesukkeret.
La koke i 5–10 minutter. Skum godt av.
Hell over på varme, rene glass. Skru på lokk. Oppbevar mørkt og kjølig.

Se alle våre andre oppskrifter på marmelade og syltetøy

Les mer om sitrusfrukter her

Se alt annet du kan lage med appelsiner

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen