Denne retten skaper sol på middagsbordet
Denne lørdagen står det kylling på menyen. Dersom du ikke tidligere har forsøkt deg på appelsinsaus til kylling, har du noe virkelig godt i vente.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne lørdagen står det kylling på menyen. Dersom du ikke tidligere har forsøkt deg på appelsinsaus til kylling, har du noe virkelig godt i vente.
Les hele sakenDet er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenPåske er skiturer, kos i hytteveggen - og appelsiner. Men appelsiner kan brukes til mye mer enn det. Her får du et knippe oppskrifter med nettopp appelsin.
Les hele sakenHer er nemlig både appelsin, rosmarin og whisky. Enkelt og knallgodt.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenKombinasjonen av sødmefylt frukt, skarpe toner av chili og mørt svinekjøtt er hemmeligheten i denne oppskriften.
Les hele sakenAppelsiner og sitrusfrukter pynter opp, men bør også spises. Har du kjøpt for mye er hjemmelaget marmelade det du skal lage. Det tar under en halvtime.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenHar du ikke tid til å lage alt fra bunnen av og kanskje noen rester i kjøleskapet, kommer denne roastbiffsalaten til å være en god trøst. Oppskriften er superenkel.
Les hele sakenAppelsin får deg til å smile på flere måter. Som i denne oppskriften med mandler i bunn, luftig fromasj og fast gele på toppen.
Les hele sakenMed appelsinjuice og champagne i glasset får du dekket flere behov. Ikke minst smaker det veldig godt.
Les hele sakenNå er det de færreste som ikke har tilgang på strøm i påskeferien, men det er ikke alle som har stekeovn. Det skal ikke forhindre deg fra å bake.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenOstekake med appelsin og aprikos er midt i blinken halvveis i vinteren.
Les hele sakenAppelsin og mascarpone, litt krydder, honning og nøtter. Mer skal ikke til. Perfekt etter en førjulsmiddag.
Les hele sakenDet var nok ikke mange nordmenn som spiste appelsin på påskefjellet på 1700-tallet, men tro det eller ei - noen var det.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenDenne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.
Les hele saken9. mai tar Weingut Maximin Grünhaus turen til Trondheim for å vise fram noen av sine beste viner og fortelle historien bak.
Les hele saken9. mai inviterer vi til rosévinsmiddag på Stock i Oslo, smak franske, lyse roséviner til en sommerlig meny i Bjørvika.
Les hele sakenBistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.
Les hele sakenOxney Estate er drevet av en norsk kvinne, 24. april kan du møte henne og smake hennes viner.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenSå mye godt og seriøst du kan velge blant, gjør at valget av vin i boks ikke lenger har noe med at den er lett å putte i feriebagasjen. Med på kjøpet sparer du miljøet for karbonutslipp.
5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Det er ikke at du sparer så mye, med noen unntak, men da er du hvert fall sikret at du tar med deg noe som er virkelig godt.
Men også whiskyer - både skotske, japanske og amerikanske - som kommer til å havne i samlinger og kanskje aldri åpnes.
Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøsten og Asia.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenEnklere og bedre kan en rett med spagetti knapt bli når den kombineres med spekeskinke, gode doser hvitløk, basilikum og parmesan.
Les hele sakenNår du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
Les hele sakenVltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .
Les hele sakenFrikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.
Les hele saken